Είκοσι χρόνια ψέματα...

Διαβάστε τι αναγράφεται (σελ.2) στην αιτιολογική έκθεση στο σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό.
Είκοσι χρόνια ήταν γνωστό το πρόβλημα μας λέει η κυβέρνηση...
Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία η Ελληνική πολιτεία άργησε να παρέμβει...
Ήταν γνωστό το μέγεθος και η φύση των προβλημάτων όσο και το υπερεπείγον των αναγκαίων παρεμβάσεων !!!!

Δηλαδή κ. Λοβέρδο (όχι εσείς προσωπικά) εδώ και 20 χρόνια, ενώ ξέρατε το πρόβλημα, δεν κάνατε τίποτα !!
Γιατί άραγε, με ποιο δικαίωμα;
Kαι τώρα μετά από 20 χρόνια έρχεστε και μας λέτε τι;
Σας λέγαμε ψέματα;
Αδιαφορούσαμε, δεν θέλαμε, δεν μπορούσαμε...
Οι μισοί και πλέον από την σημερινή κυβέρνηση, ήταν και είναι πρωτοκλασάτα στελέχη των επί σχεδόν μια 15ετία, κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.
Δείτε τώρα ποιοι υπογράφουν την αιτιολογική έκθεση :

Σχόλια

  1. Ρε aristos η κυβερνηση Μητσοτακη (Μπρρρρ....) ήταν κυβερνηση ΠΑΣΟΚ. Μαθε ρε και λιγο αριθμητική. Μια υπενθυμηση όταν το 2000 ο Γιαννιτσης είχε προτείνει νεο ασφαλιστικό και είχε προαναγγείλει ότι σε 10 χρόνια θα υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης των ταμείων, γιατι Καραμανλικοί και Σημητικοί του την πέσατε και ζητάγατε το κεφάλι του ? Ασε λοιπόν τη κριτική και τα μεγάλα και πομπωδη ερωτηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. * Απεργούμε!
    * Επειδή μας έκλεψαν.
    * Και διότι συνεχίζουν να μας κλέβουν.
    * Και επειδή θα συνεχίσουν να μας κλέβουν.
    * Επειδή πήγαν να μας φορτώσουν την ενοχή κι επειδή μας διέσυραν διεθνώς.
    * Επειδή με το Μνημόνιο εγκαθίδρυσαν τη Δικτατορία των Τραπεζιτών και του Διεθνούς Κεφαλαίου, επειδή με το Μνημόνιο έθεσαν τη χώρα υπό την Κατοχή ξένου Διευθυντηρίου, επειδή με το Μνημόνιο υποθήκευσαν την περιουσία της χώρας κι επειδή πλέον η πατρίδα βρίσκεται σε κίνδυνο, απεργούμε!
    * Απεργούμε
    * Διότι χθες έσφαξαν τις συντάξεις, σήμερα σφάζουν και παγώνουν τους μισθούς, αύριο θα μας ζητήσουν κι άλλες (ανθρωπο)θυσίες.
    * Απεργούμε, διότι έχουν κάνει κοινωνικό πραξικόπημα.
    * Επειδή καταστρέφουν τη μητρότητα, επειδή στερούν από τους νέους και τις νέες την προοπτική της προκοπής και της δημιουργίας οικογένειας.
    * Επειδή δεν δίνουν δίφραγκο για την Παιδεία του λαού και την Υγεία. Απεργούμε.
    * Επειδή κόβουν τα φτερά της χώρας και την οδηγούν στην υπανάπτυξη και την υποτέλεια κι επειδή μας είπαν ψέματα. Απεργούμε.
    * Επειδή συνεχίζουν να μας λένε ψέματα, επειδή θα συνεχίσουν να μας εξαπατούν, επειδή η διαφθορά, η σπατάλη και η διαπλοκή εξακολουθούν να θεριεύουν.
    * Για όλα αυτά, και τόσα άλλα, που ο καθένας μας ως πρόσωπο κι όλοι μαζί ως τάξεις έχουμε υποστεί απ' αυτά τα ανδρείκελα των πλουσίων και Δυνατών, απεργούμε.

    * ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

    Για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Ανώνυμο 4:40
    Εντάξει δεν είναι 15 είναι 12.
    Ο Γιαννίτσης και ο Σπράος (τον θυμάσαι;) ήταν υπουργός και σύμβουλος κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.
    Ο πολιτικός και οι κυβερνήσεις κρίνονται από τα αποτελέσματα και από τις πράξεις και ΟΧΙ από τις προθέσεις τους.
    Και ποιος μας εγγυάται ότι αυτό το συγκεκριμένο ασφαλιστικό, καθ υπαγόρευση της τρόϊκα, θα λύσει το πρόβλημα;
    Δημιουργούν συνθήκες “δεν θα πάρεις σύνταξη ποτέ” και “αν πάρεις, θα είναι ελάχιστη”, ώστε να κατορθώσουν τον αιώνιο στόχο των διεθνών τραπεζών: να περάσει ο έλεγχος της ελληνικής αποταμίευσης στα χέρια τους, μέσω της μαζικής σύναψης συμβολαίων ιδιωτικής ασφάλισης από τους φοβισμένους για το αύριο Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aristos, βλεπω οτι αρχισες να θυμασε. Για το ποιός εγγυαται εχεις δικιο, αλλα το θεμα ειναι τι μπορει να γινει από και περα με τα σημερινα δεδομενα. Ας αφησουμε λοιπον τις ευκολες κριτικες και αναγκαστικα ας περιμενουμε τα αποτελεσματα. Οσον αφορα τις συνθηκες μου φαινεται ότι το γυρισες προς το ΚΚΕ, πιστευω είσαι στο καλό δρόμο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΞΕΡΟΛΑ ΤΩΝ 4:40 μ.μ. ,
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!!!
    ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΡΙΧΝΑΝ , ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
    ΜΗΠΩΣ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.