Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

Αυτή είναι η προάσπιση του Εθνικού συμφέροντος και των Ελλήνων πολιτών;;

"Οι δυσμενέστατες συνέπειες που διαμορφώθηκαν για τη χώρα και τους έλληνες πολίτες από το υπερβολικό μέγεθος του δημόσιου χρέους που αυξήθηκε σε πάνω από 115% του ΑΕΠ το 2009 και του ελλείμματος που εκτινάχθηκε στο 13.6% του ΑΕΠ, απαιτούσαν αποτελεσματική δράση για την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος και των ελλήνων πολιτών"
Όπως βλέπετε και στην εικόνα, μέχρι και οι λέξεις έλληνες και ελλήνων στην έκθεση, έχουν "υποβαθμισθεί" και γραφεί με "ε" αντί του σωστού "Ε"...
Τυχαίο;;;
 
Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων στην  ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ που υπέγραψε ο κ. Παπακωνσταντίνου στο σχέδιο νόμου "Κύρωση της από 8 Μαΐου 2010 Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης.."

Τώρα δείτε τι υπογράψαμε:
Αυτή είναι η προάσπιση του Εθνικού συμφέροντος και των Ελλήνων πολιτών, κ. Υπουργέ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.