Φλέσσα τον λένε τον άνθρωπο βρε παιδιά των καναλιών. ΦΛΕ – ΣΣΑΣ συλλαβιστά. Γιατί ζορίζεστε να το πείτε;

KOYIZ: Για να δούμε ποια ανώνυμα Blogs ΔΕΝ θα αναφέρουν την κλήση του κυρίου Φλέσσα στην εξεταστική…
Ο Καιρός: Ραγδαίες βροχοπτώσεις αύριο σε Βουλγαρία, Ρουμανία, που αναμένεται να επηρεάσουν και την …πλατεία Συντάγματος, ενώ παραδόξως η Αρμενία δείχνει να λείπει από τον χάρτη.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-YKBCIKT4JXxJV1ZSayh001O2AoQUbPEBqh45FLJT5oSbdwGagVSiG0RWIsOnP9gh3Dwi24IwLUg9TmsQwlFDpnxyMGfljyNBulyf5F85fcLbRz-PHm6U0XIr9BGvnmOOIUYoD0TnUcQ/s320/20_Elmer_Fudd2.jpg
διώξεις κατά βουλευτών και Blogs προαναγγέλει η civitas
Όλως τυχαίος, κατά το αποψινό ρεπορτάζ για τη Siemens, τα κανάλια απέφυγαν να αναφερθούν στην κλήση του κυρίου Φλέσσα, διευθυντή της Civitas, ώστε να εξεταστεί από την εξεταστική επιτροπή που διερευνά το σκάνδαλο της Siemens. Με το που έφταναν στο επίμαχο όνομα, κόμπιαζαν και ίδρωναν με αποκορύφωμα το παιδάκι στο Μέγκα που είπε:
“Αποφασίστηκε να κληθούν ο κύριος Κόκκαλης, ο κύριος Λάμπρου και εεε, γκουχ γκουχ, μουμπλε μουμπλε, Όλγα;”
Που κατάντησε αδέρφια αυτή η χώρα. Να λες έτσι αναίσχυντα το όνομα “Κόκκαλης” (που όταν το έλεγε κάποτε ο factorΧ μόνο υποβρύχια δεν έβγαιναν από μπιντέδες) και να ζορίζεσαι στο όνομα “Φλέσσας”.
Μα γιατί βρε παιδιά; Δε γνωρίζετε ότι όποιος καλείται από την εξεταστική δεν πάει ως κατηγορούμενος αλλά ως μάρτυρας; Απλός ΜΑΡΤΥΡΑΣ. Ακόμα και ο Μαυρίδης ή ο Δενδρινός πήγαν ως ΜΑΡΤΥΡΕΣ, όχι ως κατηγορούμενοι. Γιατί λοιπόν κωλύεσθε στο όνομα “Φλέσσας”;
Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα η εταιρεία Civitas που διευθύνει ο κύριος Φλέσσας, έβγαλε ανακοίνωση και προαναγγέλει προσφυγή στη δικαιοσύνη εις βάρος όσων την ενέπλεξαν με τη Siemens. Η ανακοίνωση μάλιστα διαβάστηκε και στην εξεταστική όπως είδαμε εδώ: Όλοι οι βουλευτές της εξεταστικής για τη Siemens, μια γροθιά απέναντι στους “επιχειρηματίες”.
Στην ανακοίνωση φωτογραφίζει βουλευτές αλλά και “ανώνυμα blogs” τα οποία ως φαίνεται θα οδηγήσει στη δικαιοσύνη.
Λίγο μετά την ανακοίνωση βέβαια, το Antinews που δεν έχει καθόλου την αίσθηση του χιούμορ και δεν αφήνει άνθρωπο να αγιάσει, έβγαλε κάτι μυστήρια έγγραφα που μοιάζουν με τιμολόγια και αναγράφουν πάνω τα στοιχεία και των δύο εταιρειών. Της Siemens δηλαδή και της Civitas. Το Antinews βέβαια είναι επώνυμο ιστολόγιο και δεν εμπίπτει στην ανακοίνωση.
Είμαστε όμως πολύ περίεργοι να δούμε ΠΟΙΑ “ΑΝΩΝΥΜΑ” blogs ΔΕΝ θα αναφέρουν το γεγονός. Πιστέψτε μας, είναι το καλύτερο κουΐζ για την αξιοπιστία των ιστολογίων. Για να δούμε λοιπόν…
Α, ξεχάσαμε τα τιμολόγια από το Antinews:



Διαβάστε τη συνέχεια στο olympia.gr

Σχόλια