Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

Πράσινες "αλλαγές" και "αναβαθμίσεις" στη ΔΕΠΑΔιαβάστε την επερώτηση του Βουλευτή Βοιωτίας της Ν.Δ Μιχάλη Γιαννάκη:

ΠΡΟΣ: Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής
Υπουργό Οικονομικών

Αθήνα, 16 Ιουνίου 2010
 ΘΕΜΑ: «Διοικητική Δομή ΔΕΠΑ»
 Κύριοι Υπουργοί,
 Ενώ στην αγορά ενέργειας συντελούνται κατακλυσμιαίες αλλαγές, οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ ΑΕ) θορυβούνται από διοικητικές αλλαγές με έντονες κομματικές αποχρώσεις, σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων.
 Οι διοικητικές αυτές αλλαγές, μάλιστα, συνίστανται στην καθ’ υπέρβαση βαθμολογική αναβάθμιση και συνεπάγεται μισθολογική αναβάθμιση των «εκλεκτών», που προκαλούν όχι μόνο το κοινό περί δικαίου αίσθημα των συναδέλφων τους, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας που βλέπει τους μισθούς και τις συντάξεις να περικόπτονται δραματικά.
 ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ, ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:
 - Ποιο είναι το νέο οργανόγραμμα της ΔΕΠΑ ΑΕ; Ποιες αλλαγές έχουν συντελεστεί σε σχέση με το παλιό και ποια πρόσωπα κατέχουν τις νέες θέσεις και τι βαθμό κατείχαν πριν την αναβάθμισή τους τα πρόσωπα αυτά; Παρακαλείσθε όπως κατατεθεί το νέο και παλιό οργανόγραμμα.
- Πόσες βαθμολογικές αναβαθμίσεις έχουν πραγματοποιηθεί στην Εταιρία από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Διοίκησης και πόσες από αυτές συνεπάγονται μισθολογικές αυξήσεις;
- Ποιο είναι το συνολικό ύψος των αμοιβών των στελεχών που αναβαθμίστηκαν;
- Ποιες ήταν οι ανάγκες που οδήγησαν σε αυτές τις αποφάσεις τη νέα Διοίκηση της ΔΕΠΑ ΑΕ; Με ποια κριτήρια υπήρξαν αυτές οι αναβαθμίσεις;
 Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
 ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Σχόλιο:
Tι συμβαίνει στην ΔΕΠΑ;
Ποιες είναι αυτές οι πράσινες αλλαγές και οι βαθμολογικές αναβαθμίσεις;
Γιατί πράγμα μιλάμε κύριοι εμπλεκόμενοι υπουργοί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.