Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

Γ. Νταλάρας στην Πόλη: «Πιστεύω ότι ο κ. Ταγίπ Ερντογάν και η πολιτική που ακολουθεί θα οδηγήσει σε πολύ καλά αποτελέσματα για την ειρήνη στην περιοχή μας»

Τουρκία-Με ενθουσιασμό δέχτηκαν η ομογένεια και πολλοί Τούρκοι και Αρμένιοι ακροατές το Γιώργο Νταλάρα, σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, στο ανοιχτό θέατρο του Χαρμπιέ.
Ο Έλληνας τραγουδιστής δήλωσε ότι ήταν μία από τις μεγαλύτερες προσδοκίες του να πραγματοποιήσει συναυλία στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και ο ίδιος είναι «ένας γνήσιος Ανατολίτης». « Οι παππούδες μου ήταν από την Σμύρνη» είπε στην εφημερίδα ΣΑΜΠΑΧ.
«Πιστεύω ότι ο κ. Ταγίπ Ερντογάν και η πολιτική που ακολουθεί θα οδηγήσει σε πολύ καλά αποτελέσματα για την ειρήνη στην περιοχή μας», είπε ακόμα ο δημοφιλής τραγουδιστής.
Ο κ. Νταλάρας υπενθύμισε πως η δυσαρέσκεια που έδειχναν οι εθνικιστές για την συναυλία που επρόκειτο να κάνει στην Πόλη, πριν 2 χρόνια, οδήγησε στην ακύρωση της τότε. «Αλλά τώρα πια πλέον, μία γλυκιά και μυστηριώδης ατμόσφαιρα αλλάζει το άσχημο κλίμα που επικρατεί» είπε χαρακτηριστικά στην ΣΑΜΠΑΧ.
Ο διάσημος καλλιτέχνης κάλεσε τον κ. Ζουλφού Λιβανελί στην σκηνή και τραγούδησαν και οι δύο ένα από τα διάσημα τραγούδια του τούρκου καλλιτέχνη.
Ο κ. Λιβανέλι χαρακτήρισε το Γιώργο Νταλάρα ως έναν από τους καλύτερους ερμηνευτές σε όλο τον κόσμο, εξήρε τον τουρκικό και τον ελληνικό λαό και φώναξε το σύνθημα «ζήτω η ειρήνη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχόλιο:
Τώρα γιατί ο Νταλάρας μίλησε στα Αγγλικά και ο Λιβανελί στα Τούρκικα, είναι ένα θέμα..
Όχι φυσικά για τον Λιβανελί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.