Αυτοπυρπολήθηκε έξω από την τράπεζα Πειραιώς επειδή του έπαιρναν το σπίτι. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Δημοσιεύθηκε από olympiada

Του έπαιρναν το σπίτι και έβαλε φωτιά να καεί ζωντανός έξω από την Piraeus Bank. Έξω από τη ΜΠΑΝΚ πήγε να δώσει τέλος στη ζωή του επειδή του έπαιρναν το βιος. Όπως χιλιάδες άνθρωποι που βλέπουν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
Που κοιτούν τα παιδιά τους στα μάτια και δεν κλαίνε επειδή δεν έχουν για το μεταπτυχιακό στο εξωτερικό ή τα ακριβά ΠΑΜΠΕΡΣ αλλά επειδή δεν έχουν να τους δώσουν τα βασικά.
ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Ποιοί; Αυτοί που πριν λίγους μήνες έδωσαν το δάνειο ΜΑΜΟΥΘ για να φύγει ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ από το πρώτο θέμα και να το πάρει ο ΘΕΜΟΣ.
Η τράπεζα που προσφέρει πολυτελείς απολαύσεις σε δημοσιογράφους με ταξιδάκια στο μουντιάλ.
Μία από τις εταιρείες που επιδοτήθηκαν με τα ΔΙΣ του ΔΝΤ.
Είχε δίκιο ο ΓΑΠ που έλεγε ότι “Λεφτά υπάρχουν”. Όντως υπάρχουν γι’ αυτούς που στηρίζουν την σάπια εξουσία του. Όλα αυτά τα υποκείμενα που τέλεσαν την πλύση εγκεφάλου από το “λεφτά υπάρχουν” μέχρι το “υποταχθείτε γιατί θα πτωχεύσουμε”.
Πως είναι δυνατόν εν μία νυκτί να βρίσκουν δεκάδες εκατομύρια για το “Πρώτο Θέμα” και τους εργολάβους και από την άλλη να παίρνουν το σπίτι ενός ανθρώπου για μερικά (πόσα Ευρώ) άραγε;
Με ποιό θράσος μας μιλούν για πτώχευση όταν τα δις αλλάζουν χέρια σε αυτούς που άλλαζαν πάντα;
Μην αναρωτιέστε “πως θα κοιμηθούν” αυτά τα παχύδερμα απόψε. Σαν πουλάκια θα κοιμηθούν.
Όπως κοιμάται ο Τσουκάτος που έπαιρνε την βαλίτσα ενώ η Siemens έκανε πάρτι στα δημόσια ταμεία. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Σχόλια