ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

>

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και Αντιπροσώπων για το 8ο Τακτικό Συνέδριο των Νέων στον νομό μας. Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Φόρτωμας Φίλιππος και σύνεδροι οι: Αϊβαλιώτη Μαρία (Νάξος), Κουκάς Κωνσταντίνος (Μύκονος), Πελοππονήσιος Μιλτιάδης (Σέριφος), Χαλάς Πέτρος (Άνδρος) μαζί με τον πρόεδρο Ν.Ε.

     Την Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί το 8ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στον Νομό Φωκίδας και συγκεκριμμένα στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ στην Άμφισσα. Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς στις 19.30 την Παρασκευή.

   Ως Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Πρόεδρο του κόμματος, όσο και τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο. Η διαδικασία για  την εκλογή Προέδρου ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων από  την βάση αποτέλεσε μια κορυφαία εφαρμογή των δημοκρατικών θεσμών, όπου ο κάθε νέος και η κάθε νέα μπόρεσε να επιλέξει υπεύθυνα και ανεπηρέαστα τον αξιολογότερο υποψήφιο χωρίς να του το υποδεικνύουν. Η ανοιχτή διαδικασία ανέδειξε νικητή τον καθένα από εμάς, και όλους εμάς μαζί. Πλέον είναι μια καινούργια περίοδος για την ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, μια καινούργια μέρα για τη Νέα Δημοκρατία. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος και με λόγια και με έργα, μας έχει πείσει πως μπορεί να πραγματώσει τα όνειρα μας. Κάνει πράξη ήδη τις εξαγγελίες του. Με καθαρή πολιτική πλατφόρμα για τη δημιουργία της ΟΝΝΕΔ που οραματίζεται, είχε προτείνει μεταξύ άλλων την Εκλογή του Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής από τα μέλη της ΟΝΝΕΔ σε κάθε νομό και με καθολική ψηφοφορία, η οποία και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιουνίου και στις Κυκλάδες. Δε θέλουμε την ΟΝΝΕΔ με κλειστές πόρτες. Θέλουμε την ΟΝΝΕΔ ανοιχτή σε όλους και με ανοιχτές διαδικασίες παντού.

   Θέλοντας να απευθυνθούμε στους νέους του Νομού μας, τους καλούμε να συμμετάσχουν στην ανασυγκρότηση της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, ενδυναμώνοντας την αναγέννηση της Οργάνωσης ύστερα από μια μακρά χρονική περίοδο απουσίας-ανυπαρξίας.

Σχόλια