Πεταλωτής: Τα μηνύματα σήμερα, μετά από καιρό, είναι θετικά και μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι.

Ακολουθεί απόσπασμα της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών
 
Τα μηνύματα σήμερα, μετά από καιρό, είναι θετικά και μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι. Οι θυσίες των πολιτών πιάνουν τόπο και αποδεικνύεται περίτρανα αυτά που και οι αριθμοί αποτυπώνουν, δηλαδή, όταν θέτουμε στόχους ως κοινωνία, συντεταγμένα, είμαστε σε θέση να τους πετυχαίνουμε, ανακτώντας έτσι τη χαμένη εμπιστοσύνη μεταξύ του κράτους και των πολιτών, αλλά και τη διεθνή μας αξιοπιστία. 
ΣΙΔΕΡΗΣ: Πού είδατε, κύριε Εκπρόσωπε, ότι οι θυσίες των πολιτών πιάνουν τόπο; Από πού τεκμαίρεται αυτό;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Τεκμαίρεται από την υλοποίηση του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Από το γεγονός ότι αυτά τα μέτρα, αν και σκληρά, προχωρούν καλά και έχουν μια προοπτική για την ελληνική πραγματικότητα. Η υλοποίηση, με τους στόχους που θέτουμε, είναι συνεπής, άρα αποδεικνύεται πως οι κόποι και θυσίες των Ελλήνων πολιτών έχουν το αντίκρισμά τους. Και το αντίκρισμα αυτή τη στιγμή είναι θετικό.


Σχόλια:
Αυτή την φορά τα σχόλια τα αφήνω σε εσάς

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.