Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Μνημόνιο...


antilogos-gr

1 σχόλιο:

  1. Το μνημόνιο που υπέγραψε ο Παπανδρέου με τη σύμφωνη γνώμη του Καρατζαφέρη και της κυρίας Μητσοτάκη είναι καταστροφή για τους Έλληνες και ευνοεί μόνο τις Ελληνικές τράπεζες και τους ξένους πιστωτές μας.
    Πρόσθέτοντας και την παντελή έλλειψη αναπτυξιακού σχεδίου εκ μέρους της παρούσας κυβέρνησης πάμε ολοταχώς προς το γκρεμό και πατάμε και γκάζι.
    Η Νέα Δημοκρατία δεν θα συμπράξει σε αυτό το έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.