Δεν αντέχουμε άλλο την κοροϊδία..

Πριν λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, ο υπουργός Εργασίας κ. Λοβέρδος, είπε επί λέξη:
"Οι ασφαλισμένοι πριν το 1983 δεν θα θιγούν.."
Διαβάστε τώρα τι λέει η Ελληνική έκδοση του μνημονίου.
Κατ' αρχάς δεν υπάρχει αναφορά για πριν το 1983, το μνημόνιο αναφέρεται για τους ασφαλισμένους πριν το 1993.
Ας δούμε τι λέει το μνημόνιο:
Δείτε τώρα, τι αναγράφεται στον πίνακα της Σελίδας 25 του Ελληνικού μνημονίου
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Αναθεώρηση του Συνταξιοδοτικού Συστήματος
Η Κυβέρνηση θα υιοθετήσει ένα νέο απλοποιημένο σύστημα (αναλογικό) για όλους τους νυν και μελλοντικούς εργαζόμενους που περιλαμβάνει:
- μέχρι το Δεκέμβριο του 2015, συνταξιοδότηση στην ηλικία των 65 ετών για όλους, συμπεριλαμβανομένων και όσων έχουν ασφαλιστεί προ της 1 Ιανουαρίου 1993.
...
- καμία ειδική μεταχείριση για όσους έχουν ασφαλιστεί προ της 1 Ιανουαρίου 1993.

Σχόλια

  1. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω την αναρτηση. Ο υπουργος εκανε μια δηλωση που εχει ειπωθει παμπολες φορες και πιστευω οτι ειναι ξεκαθαρισμενη. Απο εκει και περα ολα ειναι κινδυνολογιες που δεν ξερω που αποσκοπουν, εκτος και προερχονται από αρρωστημενο κομματισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Καλοί και τίμιοι εργαζόμενοι άνθρωποι όλων των πεποιθήσεων με ταπεινό σκοπό,
    συνεχίζουν να υποστηρίζουν και να εκλέγουν τους πλούσιους παλιανθρώπους που δεν δίνουν δεκάρα γι'αυτούς... "
    http://www.facebook.com/note.php?note_id=401596404486

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτιμώ ότι το άρθρο αυτό δεν θα γραφόταν, άν η Κυβέρνηση δεν έλεγε ότι οι ασφαλισμένοι πριν το 1983 δεν θα θιγούν.
    Συνεπώς καλά γράφηκε το άρθρο και είναι προφανώς πέρα από αρρωστημένο καμματισμό. Προσανατολίζεται μόνο στην αλλήθεια.
    Από Πειραιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ? ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΟΔΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΑΝΤΕ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΩΝΥΜΕ 4.10 ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΣΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ. ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι πλειστάκις προφωρικές δηλώσεις πολιτικών έχουν διαψευσθεί εκ των υστέρων, και για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να τις παίρνουμε "τοις μετρητοίς".
    Τα γραπτά μένουν!
    Και αυτά πρέπει να μας καθοδηγούν στην αλήθεια.
    Από Πειραιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.