Οι τρομοκράτες πέτυχαν το «ακατόρθωτο»: Κτύπησαν το γραφείο του Χρυσοχοϊδη


Πρωτοφανής βομβιστική επίθεση στην καρδιά των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας σημειώθηκε πριν από λίγο. Βόμβα που εστάλη σε πακέτο στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη  Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στον 7ο όροφο της Κατεχάκη εξερράγη με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο υπασπιστής του υπουργού , Γιώργος Βασιλάκης, 49 ετών, πατέρας δύο παιδιών και επι χρόνια συνεργάτης του υπουργού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Antinews άγνωστος παρέδωσε το πακέτο στο φυλάκιο εισόδου του υπουργείου, λέγοντας ότι περιέχει συστημένο για τον υπουργό που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο γραφείο του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι φύλακες έστειλαν το πακέτο στο γραφείο του υπουργού χωρίς να το ελέγξουν. Η έκρηξη ήταν ισχυρή, γκρεμίστηκε μεσοτοιχία και εκτός του ενός νεκρού πρέπει να υπάρχει και τραυματίας.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το δέμα είχε ταχυδρομηθεί πριν  απο  μερικές ημέρες με παραλήπτη το ίδιο τον υπουργό, αλλά ο άτυχος υπασπιστής ήταν αυτός που άνοιξε το δέμα.
Την ώρα της έκρηξης, περίπου 20 λεπτά μετά τις 8, ο κ. Χρυσοχοΐδης βρισκόταν στο γραφείο του με άλλους συνεργάτες του.
Από την έκρηξη προκλήθηκε πανικός, ο όροφος γέμισε καπνούς και όταν ήλθε η πυροσβεστική βρέθηκε ο άτυχος Βασιλάκης.
Επί τόπου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, πυροτεχνουργοί, άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και πυροσβέστες.
Ενημέρωση:
Το πακέτο ήταν πολύ μικρό και η έκρηξη ισχυρότατη. Αυτό σημαίνει “εισαγώμενη τεχνολογία”.
Δεν έχει γίνει άλλη φορά τέτοια επίθεση στην Ελλάδα και μάλλον έχει να γίνει χρόνια σε διεθνές επίπεδο

Εκτιμάται οτι θα γίνει ανακοίνωση απο ομάδα που έχει συλληφθεί – οπότε θα γίνει μπάχαλο
(στη φωτογραφία, τύπος “βόμβας – ταχυδρομείου”)

Σχόλια

  1. Ο Χρυσοχοίδης είναι και φρεσκοπαντρεμένος με γυναίκα καμία τριανταριά χρόνια μικρότερή του, αν δεν κάνω λάθος σε τρίτο γάμο.
    Κάτι σαν τον Τσοχατζόπουλο και αυτός.
    Όλα τα φυντάνια κοινή πορεία έχουν τελικά.
    Πάντως ειδικά μετά από αυτό το χθεσινό χουνέρι, άμα δεί το κορίτσι . . . χαρά, σφύρα μου κλέφτικα.
    Καμιά πάνα μπορεί να χρειαστεί αλλά από την άλλη δουλειά, άστα . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.