Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

Παπανδρέου αδειάζει Παπακωνσταντίνου


Από Factorx

Σε προηγούμενη ανάρτηση γράφαμε ότι το σημερινό υπουργικό συμβούλιο ήταν εκρηκτικό και υπήρξε γερή κόντρα μεταξύ των υπουργών. Λένε μάλιστα ότι ακόμη και η “πράσινη” Τίνα εξανέστη όταν ετέθη θέμα πώλησης μετοχών της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας, όμως, η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη στην κυβέρνηση και ίσως τεθεί ακόμη και θέμα Γ. Παπακωνσταντίνου ή μπορεί ο ίδιος να το θέσει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον υπουργό Οικονομίας άδειασαν σχεδόν όλοι οι υπουργοί και του “πέταξαν στα μούτρα” την εισήγηση που είχε κάνει και η οποία ήταν εντελώς διαφορετική από αυτήν που παρουσιάστηκε έπειτα στη συνέντευξη. Είχε δώσει δηλαδή συγκεκριμένες και πολύ πιο τολμηρές προτάσεις για ιδιωτικοποίηση των πάντων, χωρίς να κρατά το Δημόσιο την πλειοψηφία ή το management και κάνοντας βάζοντας θέμα και για τη ΔΕΗ.
Η εισήγηση απορρίφθηκε ως επιεικώς απαράδεκτη αφού προσέκρουε στα “βιλαέτια” του κάθε υπουργού.

Αν κρίνουμε από τη διαφορετική εισήγηση που παρουσίασε ο  Γ. Παπακωνσταντίνου και οι άλλοι υπουργοί, συμπεραίνουμε ότι υπήρξαν αλλαγές ώστε να πέσουν οι τόνοι στο υπουργικό. Και φαίνεται ότι τον υπουργό Οικονομίας “άδειασε” και ο ίδιος ο πρωθυπουργός υποκύπτοντας στις πιέσεις των υπολοίπων.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε την αντίδραση του κ. Παπακωνσταντίνου στο “ψαλίδισμα” που του έγινε σήμερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.