Ο λαός σήμερα είπε "ΟΧΙ"

«ΟΧΙ» στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που καταστρατηγούν χρόνιες εργασιακές διεκδικήσεις και αλλάζουν δραματικά τα ασφαλιστικά κεκτημένα.

Η Κυβέρνηση Τσολάκογλου, μαζί με το παρακράτος Χρυσοχοϊδη δεν μπόρεσαν να κάμψουν παρ όλες τις προσπάθειές τους, την μεγαλειώδη πορεία του Ελληνικού λαού που γέμισε τους δρόμους της Αθήνας κατά χιλιάδες.
Το μήνυμα ήταν ένα.

Ο λαός δεν αντέχει την κυβέρνηση Τσολάκογλου.

Φύγετε όσο είναι νωρίς.


Και το παρακράτος. Που φυσικά δεν ήταν απών...citypress-gr

Σχόλια

  1. Τι έγινε με την σημερινή απεργία και κινητοποίηση; Είναι ευχαριστημένες οι συνδικαλιστικές ηγεσίες; Πιστεύουν ότι με μία διαδήλωση και μία πορεία το μήνα θα ιδρώσει το αυτί του Γιωργάκη και της κυβέρνησης; Μήπως έχουν εκτιμήσει ότι οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να αντέξουν μεγαλύτερες κινητοποιήσεις πράγμα που σημαίνει ότι η κυβέρνηση προχωρά στον εργασιακό μεσαίωνα χωρίς πρακτικά αντίσταση; Μήπως τελικά η πλειοψηφία των εργαζόμενων για διάφορους λόγους, (αίσθημα συνενοχής, πλύση εγκεφάλου από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, έλειψη εναλλακτικής πρότασης, απογοήτευση από την αναξιοπιστία όλου του πολιτικού κόσμου, συνδικαλιστική ηγεσία με "υπαλλήλους" της κυβέρνησης, βόλεμα μέσα από τις αμαρτίες του παρελθόντος) δεν είναι διατεθιμένη να αγωνιστεί για να μην περάσουν τα μέτρα; Μήπως τελικά τα μέτρα μας αξίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστα, εχεις απόλυτα δίκιο. Τοσα χρονια ολοι μας ειμασταν συνενοχοι στο ελληνικο έγκλημα είτε δίνοντας εμπιστοσυνη με τη ψηφο μας σε αναξιους πολττικούς είτε απολαμβανοντας τη νεοπλουτιστικη νοοτροπία μας. Δυστυχως όμως ήρθε η ωρα για ταμείο, αλλά και πάλι δεν βάζουμε μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.