Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

Ο Γιώργος έχει ξεφύγει τελείως


Από FactorxΠροσέξτε πως περιγράφει το ΒΗΜΑ το τι έγινε στο χθεσινό  υπουργικό συμβούλιο:
…. Διαισθανόμενος (sic!)  ότι η πολιτική που περιγράφεται στο μνημόνιο στερείται ιδεολογικού προσανατολισμού, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός προέβη σε συγκεκριμένες επισημάνσεις. Μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι «οι δεσμεύσεις του μνημονίου, πέρα από τα άμεσα δημοσιονομικά μέτρα, τα οποία και πόνεσαν και πονάνε, είναι μέτρα για τα οποία εμείς έχουμε δεσμευτεί και προεκλογικά να προχωρήσουμε» ενώ συμπλήρωσε: «…. Τα ενσωματώσαμε στο μνημόνιο, γιατί ξέρουμε, και το λέγαμε και προεκλογικά, ότι η αιτία τής μη αξιοποίησης των πόρων της χώρας, της σπατάλης, της διαφθοράς είναι αποτέλεσμα μιας αντίληψης, νοοτροπιών, δομών και πρακτικών του πολιτικού συστήματος, της δημόσιας διοίκησης, που είχαν επικρατήσει και χρειάζεται να αλλάξουν. Αποτελούν πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της χώρας ευρύτερα και βεβαίως για την οικονομική ανάκαμψη» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.