Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

Παπακωνσταντίνου: «Αν χρειαστούν πρόσθετα μέτρα, δεν θα έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας»

«Αν χρειαστούν πρόσθετα μέτρα, δεν θα έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας και όλοι θα κριθούμε γι αυτό», τονίζει σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, και προσθέτει πως «παρότι τίποτα δεν έχει κερδιθεί ακόμα, προχωράμε καλά και όσο προχωράμε με αυτούς τους ρυθμούς, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας».
H δήλωση αυτή έγινε 2 ημέρες πριν στις 13/6/2010 
«REAL NEWS»

«Αν χρειαστούν πρόσθετα μέτρα, θα τα λάβουμε» δηλώνει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από τις Βρυξέλλες, επαναλαμβάνοντας ταυτόχρονα την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να εφαρμόσει πιστά το Πρόγραμμα Σταθερότητας. 15 Φεβρουαρίου 2010
Τώρα εμείς τι πρέπει να πιστέψουμε κ. Παπακωνσταντίνου την προχθεσινή ή την δήλωση σας του Φεβρουαρίου;
Μήπως πρέπει να μας εξηγήσει κάποιος ποια από τις δυο δηλώσεις ισχύει;
Tι λέγατε τον Φεβρουάριο, ότι είστε αποφασισμένοι να εφαρμόσετε το πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης.
Αλλά αν χρειαστούν πρόσθετα μέτρα θα τα πάρουμε...
Δηλαδή τότε βλέπατε ως πιθανή την λήψη νέων μέτρων, αλλά χωρίς καμία συνέπεια και επίπτωση !!!
Έρχεστε τώρα μετά από 4 μήνες και μας λέτε ότι «Αν χρειαστούν πρόσθετα μέτρα, δεν θα έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας ..»
Να υποθέσουμε λοιπόν ότι, τότε δεν ξέρατε και τώρα έχετε καλύτερη εικόνα;
Πάντως εμείς θα είμαστε εδώ και θα σας "παρακολουθούμε" έτσι κι αλλιώς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.