Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

Ε ρε γλέντια.. Έρχονται οι Σύμβουλοι !!


Σύμφωνα με σημερινό άρθρο του Reuters , η Ελλάδα είναι σε άμεση αναζήτηση συμβούλων για την πώληση του  ΟΣΕ και έχει επίσης ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανάθεση σε συμβούλους, του  υπόλοιπου προγράμματος  ιδιωτικοποιήσεων ύψους 3 δισεκατομμυρίων, σύμφωνα με ανώτερη  κυβερνητική πηγή.

"Για τον ΟΣΕ, προχωρούμε με την πρόσληψη των οικονομικών και νομικών συμβούλων σύντομα", είπε η πηγή. 
"Μέσα στις επόμενες μέρες, θα ξεκινήσει η αναδιάρθρωση και η εμπορευματοποίηση του ΟΣΕ."  
Η Ελλάδα θέλει να πουλήσει το 49 % των μετοχών της πλήρους (κρατικής) ιδιοκτησίας του ΟΣΕ, ο οποίος έχει απώλειες της τάξης του 1 δις Ευρώ τον χρόνο και εκτιμώμενα χρέη των 10 περίπου δισ. ευρώ.

«Οι διαδικασίες για την πρόσληψη συμβούλων για το υπόλοιπο του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων αρχίζουν σύντομα", δήλωσε η ίδια πηγή, προσθέτοντας ότι εντολές θα δίδονται για κάθε εταιρεία-πώληση ξεχωριστά.

Ε ρε γλέντια...
Άρχισαν τα όργανα, έρχονται οι Σύμβουλοι !!!
Τίποτα δεν γίνεται τυχαία...
Για αυτό "πέταξε" την ιδέα ο κ. Παπακωνσταντίνου στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, να αναλάβει το όλο εγχείρημα η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ) !!
Πρόταση που ανάγκασε τον κ. Πάγκαλο να πει  "η ΚΕΔ είναι μια εταιρεία με κακή προϊστορία.."
Ενώ οι ξένοι σύμβουλοι, είναι ΟΚ, είναι καλοί και άξιοι και γ..ώ το "κέρατο" μας.. 
Τώρα ποιοι θα είναι αυτοί, ποιος, γιατί και με τι κριτήρια θα τους διαλέξει είναι ένα θέμα. 
'Ενα είναι σίγουρο ότι έρχονται οι Σύμβουλοι.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.