Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

Δήλωση Ε. Βόζεμπεργκ για θέμα βαθμολογητών των γραπτών των πανελλαδικών εξετάσεων

Να δώσει άμεσα λύση "ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα", καλεί την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας η Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Α’ Αθηνών, Ελίζα Βόζεμπεργκ, αναφερόμενη στο θέμα που έχει ανακύψει με τους βαθμολογητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων. «Η αδυναμία της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας να διαχειρισθεί ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως οι Πανελλαδικές Εξετάσεις προσλαμβάνει πλέον δραματικές διαστάσεις. Την ώρα που δοκιμάζονται τα όρια της αντοχής 90.000 ελληνικών οικογενειών, η Υπουργός Παιδείας - με τις προκλητικές δηλώσεις της - ρίχνει λάδι στη φωτιά, εντείνοντας την αγανάκτηση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών, οι οποίοι πληρώνουν ακριβά τις συνέπειες της ενδοκυβερνητικής ασυνεννοησίας», σημειώνει η κ. Βόζεμπεργκ. Κάνει ακόμη λόγο για ανακολουθία λόγων και έργων με την ανάκληση της απόφασης για τις αμοιβές.
(ANA)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.