Απέδειξαν ότι ο Σαμαράς είναι αδιάφθορος

Αφού επί ημέρες μας μιλούσαν για ένα γαλάζιο υπουργό που τελικά αποδείχθηκε …ντουλαπάς, το ΠΑΣΟΚ επιχείρησε σήμερα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τη γκάφα χρησιμοποιώντας έναν συγγενή του …Σαμαρά που ως τέτοιον τον είχε βάλει σε δυσμένεια η … μητσοτακοκρατούμενη Ζήμενς.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, παρουσίασε e-mail του μπατζανάκη του Αντ. Σαμαρά, Ευαγ. Σέκερη, ο οποίος εργαζόταν στη Siemens και εμφανιζόταν δυσαρεστημένος για τη μη ανέλιξή του στην επιχείρηση.
Σε σχετικό e-mail, που έστειλε στις 31 Ιουλίου του 2006 προς τον Αντ. Σαμαρά και ο δημοσίευσε η «Ελευθεροτυπία» ο κ. Σέκερης εμφανίζεται να προτείνει τα εξής: “Γενικά δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευγενής μαζί του, τους έχω προσφέρει πάρα πολλά και το γνωρίζει πολύ καλά. Ξέρει ότι γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και ότι έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό. Θα ήθελα να του δώσεις να καταλάβει ότι μιλάμε συχνά και ότι γνωρίζω πάρα πολλά. Σίγουρα θα προσπαθήσει να σε τουμπάρει“.
Επί της ουσίας, ο Ευαγ. Σέκερης ζητούσε από το νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να επικοινωνήσει με τον Μιχ. Χριστοφοράκο προκειμένου ο ίδιος να αναβαθμιστεί, προσθέτει η εφημερίδα
Τι αποδεικνύεται; Ότι ο Χριστοφοράκος, με τις γνωστές διασυνδέσεις με την Οικογένεια Μητσοτάκη είχε βάλει σε δυσμένεια έναν συγγενή του Σαμαρά. Δηλαδή η Σαμαράς δεν είχε καμία σχέση με την Ζήμενς.

Ο Αντώνης Σαμαράς θεώρησε σωστό να ζητήσει τηλεφωνικώς από τον κ. Χριστοφοράκο, τον Δεκέμβριο του 2006 (5 μήνες μετά το email ) προκειμένου να δείξει ενδιαφέρον για τον εξ αγχιστείας συγγενή του, ο οποίος εργάζεται στη Ζήμενς από το 1985(πολύ πριν δηλαδή γνωριστεί με τον Σαμαρά. τον γνωρίσει,) και ο οποίος θεωρούσε ότι δεν  είχε τύχει, από τον εργοδότη του, ανάλογη με τα προσόντα του, συμπεριφοράς.
Τελικά  δεν κατάφερε τίποτα απολύτως εξαιτίας των λόγων που προαναφέραμε.
Ο καθένας αντιλαμβάνεται φυσικά ότι αν ο Σαμαράς είχε οποιαδήποτε σχέση είτε με τον κ. Χριστοφοράκο, είτε με την Ζήμενς, δεν θα χρειαζόταν καν να παρέμβει.
Κάθε άλλη ερμηνεία του θέματος οφείλεται σε πολιτική αθλιότητα και τίποτα άλλο.
Από εκεί και πέρα μένουν να απαντηθούν ορισμένα σοβαρά ερωτήματα:
Σε ποια ευτέλεια θα φτάσουν προκειμένου να ακούγεται το όνομα «Σαμαράς» μαζί με την Ζήμενς στα δελτία;
Τα προσωπικά e-mail του κ. Σέκερη αποτελούσαν τμήμα του αρχείου της Ζήμενς;
Ο κ. Αϊβαλιώτης του ΛΑΟΣ με τον οποίο συνομιλούν τηλεφωνικά καθημερινώς γνωρίζει τίποτα;
Γιατί ο κ. Σέκερης δεν είπε τίποτα την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στην Εξεταστική, στις 26 Απριλίου
Τότε μάλιστα ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Σ.Βαλυράκης, έχει δηλώσει:   «πάντως εδώ μας κατετέθη ότι η επικοινωνία του κ. Σέκερη, συγγενή του κ. Σαμαρά και δεν είχε καμία σχέση –βάσει της εικόνας που έχουμε στην Επιτροπή μας- με το αντικείμενο που διερευνούμε».

Σχόλια