Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

"Οι καιροί ου μενετοί"...


Ο Λοβέρδος, εάν ήθελε να διατηρήσει την τιμή, την αξιοπρέπεια και τη δημοκρατικότητα που συνηθίζει να επικαλείται στα τηλεοπτικά παράθυρα, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί εδώ και μήνες.
Γιατί τη δημοκρατικότητα και την αξιοπρέπεια την έχουν χάσει όλοι τους, από τη στιγμή που ξεκίνησαν να κυβερνούν με πρόγραμμα αντίθετο από αυτό με το οποίο κλέψανε την ψήφο του ελληνικού λαού.
Από κει και πέρα ο -κάθε- Λοβέρδος, γνωρίζει πολύ καλά ότι από τις 6 Μάη, από τότε δηλ. που παρέδωσαν τη χώρα στη λεγόμενη τρόϊκα, έχει παρουσία πλέον διακοσμητική και εικονική, αλλά (μόνο για την τρόϊκα βέβαια) "αναγκαία".
Ότι αποτελεί μέλος μιας Βουλής ουσιαστικά ανύπαρκτης και καταργημένης.
Γι αυτό μπορεί και λέει κάθε μέρα κι' άλλα πράγματα.
Γι' αυτό μπορεί και αυτοαναιρείται καθημερινά με περίσιο θράσος.
Αλλά αφού δεν σέβεται πρώτα-πρώτα τον εαυτό του, πως έχουμε την απαίτηση να σεβαστεί τους άλλους πολίτες;
Όσο ο κόσμος κάθεται σπίτι του, μπερδεμένος, αδύναμος, διχασμένος, αποθαρρυμένος, τόσο αυτοί μπορούν να λένε αυτά και άλλα ακόμη χειρότερα, με σιγουριά και έπαρση.
Μόνον όταν ο κόσμος βγει πραγματικά στους δρόμους και πάρει το μέλλον (το δικό του και των παιδιών του) στα χέρια του, τότε όλοι αυτοί οι λοβέρδοι δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν.
"Οι καιροί ου μενετοί"...

(Σχόλιο του mathe σε ανάρτηση του capital.gr) 


online-press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.