Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Επιστολή Βουλγαράκη

Αθήνα, 18 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε σχέση με την πληροφορία που δημοσιεύτηκε στον ημερήσιο τύπο ότι η Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση του σκανδάλου της Ζήμενς πρόκειται να ζητήσει το άνοιγμα των Τραπεζικών Λογαριασμών, ορισμένων εκ των πολιτικών προϊσταμένων των Υπουργείων τα οποία είχαν κάποιου είδους σχέση με συμβάσεις της συγκεκριμένης εταιρείας, ο Γιώργος Α. Βουλγαράκης απέστειλε στον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής την ακόλουθη επιστολή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.