Υπάρχει οργανωμένο σχεδιο; Υπάρχει εικόνα πίσω απο την εικόνα;

Κάποιοι μανιπιουλαρουν την οργή μας.
Μια με τον υιο Ζαγορίτη και την Τζούλια (μια υπόθεση για την οποία από ότι διαβάζουμε ενεργοποιούνται τα ναυτοδικεία) μια με τον Μαντέλη, μια με τον Άκη, μια με το ΑΒΕΡΩΦ μια με τον Βοσκόπουλο… Παλιότερα ήταν κάποιος δημόσιος υπάλληλος που μάζευε αποδείξεις στα διόδια, κάποιος εφοριακός που λαδώνονταν ημέρες απεργιών, κάποιο λαμόγιο ταξιτζής και κάποιοι γιατροί στο Κολωνάκι.  Κάποια βόμβα εδώ και εκεί, ποιο παλιά ήταν βεζνινάδες περιπτεράδες και άλλοι ουκ εστιν αριθμός…
Μια με του ΠΑΜΕτζιδες στο Λιμάνι και του εφόπλισες μια με τον Μαυρισμένο Καραμανλή στο συνέδριο που κάνει μπάνια στην παράλια.
Κάτω από όλα αυτά περνούν τέρατα: Ζεστό χρήμα μοιράζεται στις τράπεζες αυτή την στιγμή που μιλάμε. Ξεχάστηκε το πολύ  σοβαρό σκάνδαλο Τ3 και Τ10. Τα golden boys συνεχίζουν να τα παίρνουν φανερά. Η Ζιμενς ξεχνιέται, Κρατική διαφήμηση μοιράζεται κάπως.  Κάτω από όλα αυτά ψηφίζονται νομοσχέδια κα μνημόνια που εξαφανίζουν το κοινωνικό κράτος και το κράτος Δικαίου και το ελληνικό κράτος συνολικά.
Νομοσχέδια που χτυπούν χήρες ορφανά και αναπήρους. Η δημόσια υγεία δεν λειτουργεί τα φορολογικά έσοδα καταρρέουν το κράτος δεν στελεχώθηκε. Πίσω από όλα αυτά παίρνουν Νομοσχέδια υπέρ του ΣΕΒ και των Ξένων Νομοσχέδια προδοτικά του έθνους μας.
Παπατζηλίκια με το opengov με τα βιογραφικά παπατζηλικια με τον Αθεμπιγιο και με τα lIve υπουργικά. Μια κυβέρνηση που έκλεψε την Ψήφο μας με χοντρά ψέματα. Ένας Γιώργος τυφλός Οπαδός του ΟBAMA που δεν μιλά ελληνικά και δεν ξέρει τι του γίνεται.
Αναρωτέμαι και το θέτω για προβληματισμό.
Υπάρχει σχέδιο; Πίσω από όλα αυτά βρίσκεται επικοινωνία και εταιρείες που στρέφουν την οργή μας εναντίων όλων εναντίων της εργασίας εναντίων συνάνθρωπων μας;
Υπάρχουν εταιρείες και σκοπιμότητες που στοχεύουν στον κοινωνικό αυτοματισμό και στην διαίρεση; Στην ερείπωση, και στην απόλυτη διάλυση, στην μομιοποίηση κάθε συνεκτικότητας στην ανασφάλεια και στον ατομισμό.
Υπάρχουν εταιρείες  επικοινωνίας που σπρώωχνουν τα νέα παιδιά στην μετανάστευση;
Υπάρχουν εταιρείες  επικοινωνίας που εμφανιζουν κάθε ναρκωτικό ως νεα μόδα;
Υπάρχει σχέδιο για να μας κρατήσει σιωπηλούς παραδομένους και απαθείς μαστουρωμενους;
Υπάρχει σχέδιο που έχει κάνει την Αλεξανδράτου πρότυπο επιτυχημένης και διασημης;
Υπάρχει σχέδιο που περιλαμβάνει κάθε εβδομάδα και ένα καπνογόνο για να μην να μπορείς να δεις τι κρύβεται από πίσω;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο μεταξύ όλα γίνονται κάθε ημέρα και χειρότερα.Κοιμόμαστε και δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει
Κάθε -ημέρα- και -χειρότερα

Σχόλια

  1. Δεν θυμάμαι να μου μάθανε τη λέξη "μανιπιουλαρουν" στο σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας παρατας ρε φιλε με τα σχεδια, εδω δεν υπαρχει σχεδιο να σωσουμε τους κ....ς μας από αυτα που μας κληρονομησαν οι κυβερνωντες από το 74 και μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.