Τρωκτική σαβούρα λυπάμαι αλλά ο στρατός αντέχει…


Είχαμε πει ότι δεν θα ασχοληθούμε με την τρωκτική σαβούρα ξανά λόγω του ότι είναι γνωστό σε όλους τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν οι πληρωμένες αναρτήσεις της. Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω αυτά που έγραψε αναφορικά με το ναύτη γιό του του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη και την Τζούλια Αλεξανδράτου, όπου κλείνοντας την «δυνατή» ανάρτηση ζητά να λογοδοτήσει ο αρχηγός του ΓΕΣ για ότι έγινε στο πολεμικό μουσείο, την ευθύνη του οποίου έχει το ΓΕΕΘΑ.
Με άλλα λόγια ζητούν ευθύνες από τον αρχηγό του στρατού για κάτι που έκανε ένας ναύτης σε χώρο του ΓΕΕΘΑ.
Βέβαια έχουν δίκαιο γιατί για να γνωρίζεις τις διαφορές του στρατιώτη του ναύτη και του αεροπόρου πρέπει να έχεις υπηρετήσει την πατρίδα σου. Πού να το ξέρουν αυτό οι συντάκτες της τρωκτικής λαίλαπας αφού σίγουρα δεν υπηρέτησαν, ως γιωτάδες που είναι. Μένει να μάθουμε αν το Ι5 το πήραν ως ψυχοπαθείς, ναρκομανείς ή ξεφωνημένες αδερφές…
Για να ασχολείστε τόσο πολύ λοιπόν με τον αρχηγό του στρατού πρέπει να τον αγαπάτε πάρα πολύ. Πιστεύω η αγάπη σας αυτή άρχισε όταν ο Φράγκος είπε όχι στην αγορά των «σύγχρονων» οπλικών συστημάτων που πασάρατε (μαζί με τον «ιδιοκτήτη» εφημερίδας DVD).
Και αφού τον αγαπάτε τόσο γιατί δεν τον κάνετε και αρχηγό ΓΕΕΘΑ για να λογοδοτεί και για τους ναύτες και για τους αεροπόρους. Γιατί σίγουρα στην επόμενη ανάρτησή σας υπόγεια τρωκτικά θα ζητήσετε ευθύνη από τον αρχηγό του στρατού γιατί συγκάηκε σμηνίτης στην 113 πτέρυγα μάχης.
Αλλά είπαμε πρέπει να έχεις υπηρετήσει για να γνωρίζεις την διαφορά μεταξύ στρατιώτου, ναύτη και σμηνίτη…

Δρομολογητής 

Σχόλια

  1. Το θεμα ειναι αν η ευθυνη ειναι το ΓΕΣ ή το ΓΕΕΘΑ ή αν ο υιος του τεως γραμματεα της ΝΔ έχει κάνει το πολεμικό μουσείο γκαρσονιερα (για να μην πω την αντιστοιχη ιταλικη λεξη). Απο κει και περα αναμενουμε τις αποφασεις του ΓΕΕΘΑ και του Υπουργου, για να δούμε επιτελους αν θα πέσει και κανενα κεφαλι. Τέλος, δεν ακουσα κανένα σχόλιο επι του θεματος από τον πολυλαλιστατο στο παρελθον Κου Ζαγοριτη, η απαξιεί να παρει θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.