Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ

The bond holder
Γράφω πάνω από 6 μήνες στην Olympia α blog στο internet
Άρχισα να γράφω όταν κατάλαβα ότι το σχέδιο ήταν να έρθει το ΔΝΤ στην Ελλάδα. Έχοντας ζήσει την εμπειρία της Αργεντινής  ένιωσα ένα μεγάλο φόβο για την χωρά μας και τους ανθρώπους της.
Δεν πρέπει ποτέ οι άνθρωποι αυτοί να έρθουν στην χωρά μας είπα τότε. Μόνο φόβο, οδύνη και θάνατο φέρνει η παρουσία τους (Τα γεγονότα μέχρι σήμερα δικαιώνουν τους φόβους μου)
Έμαθα πιο είναι το site με μεγάλη  « κυκλοφορία» διότι έπρεπε το μήνυμα να γίνει γνωστό όσο το δυνατό γρηγορότερα. Δεν κοίταξα ούτε με ένοιαζε ο ιδεολογικός χώρος. Αυτοί οι διαχωρισμοί έτσι και αλλιώς είναι εφευρέσεις που φέρνουν διχόνοια και καταστροφή ιδίως όταν φανατικοί τους εκπροσωπεύουν. Όλοι το μονό που θέλουμε είναι μια σκέπη, ένα φαγητό στο τραπέζι και ίσες ευκαιρίες για μας και τα παιδιά μας.
Με μονό κίνητρο να διατηρηθούν έστω και την τελευταία στιγμή αυτές οι ευκαιρίες ζωντανές αποστέλλω το κατόπι γράμμα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Αξιότιμοι κύριοι / κυρίες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Τα κοινωνικά συμβόλαια είναι η ραχοκοκαλιά μιας υγιούς κοινωνίας. Το ΔΝΤ έχει ως αρχή να σπάει αυτά τα κοινωνικά συμβόλαια και να δημιουργεί χάος. Οι εκλεκτοί του ΔΝΤ, και είναι λίγοι,  είναι αυτοί που κερδίζουν από αυτή την τακτική που εφαρμόστηκε σε κάθε χώρα.
Όπως μάλλον γνωρίζετε η αίτια που η χωρά έφτασε σ’ αυτή την κατάσταση  είναι ότι έχουμε μια άρχουσα τάξη που ήταν και είναι  άπληστη. Έχοντας συμμετάσχει στην δημιουργία του ΠΑΚ στην Βόρεια Αμερική θυμάμαι  ότι   ένας από τους σκοπούς της οργάνωσης ήταν η χαλιναγώγηση της τότε άπληστης άρχουσας τάξης και η δημιουργία ενός μεγαλύτερου χώρου για να δημιουργηθεί μια δυνατή μεσαία τάξη

Στο δρόμο αυτό το όνειρο προδόθηκε.
Θα προδοθεί τώρα για άλλη μια φορά;
Αυτή την εβδομάδα θα έρθει ένα νομοσχέδιο σχεδιασμένο από το ΔΝΤ να διάλυση ένα μεγάλο κοινωνικό συμβόλαιο και να «κλέψει» χρήματα από τους πολίτες
Αν το σπάσετε αυτό το συμβόλαιο δεν θα μπορείτε να έχετε  την απαίτηση οι πολίτες να κρατήσουν οποιοδήποτε άλλο συμβόλαιο με το κράτος όταν εσείς δίνετε τέτοιο παράδειγμα .
Και μην ξεχνάτε ότι παίρνετε κάτι που δεν σας ανήκει. Γινόσαστε κλεφτές του «δημοσίου χρήματος» για άλλη μια φορά μια και τα αποθέματα των ταμείων εξαφανίστηκαν την περίοδο του Χρηματιστήριου.
Για τους παραπάνω λόγους ξέρετε ότι αυτό το νομοσχέδιο είναι καταστρεπτικό για την χωρά. Και για να το ψηφίσετε  θα σας εκβιάσουν-  θα χάσουμε την δεύτερη δόση η ότι θα πάμε σε εκλογές
Για την δόση μην ανησυχείτε. Θα δοθεί θέλουν δεν θέλουν. Πρέπει να ξέρετε  μια  άλλη πιο μεγάλη άρχουσα τάξη  τρέμει στην ιδέα της χρεοκοπίας μας. Έτσι αυτό το πιστόλι που σας βάζουν στον κρόταφο είναι άσφαιρο
Όσο για το δεύτερο δίλημμα εκεί είσαστε μόνοι με την συνείδηση σας.
Το ερώτημα είναι- Αξίζει μια  κοινοβουλευτική  έδρα για να σταθείτε ενάντια στην βούληση του λαού και  την βασική αρχική  ιδέα της παράταξης που αναντιπροσώπευτε ;
Εσείς με την συνείδησης σας οδηγό θα δώσετε ο καθένας μόνος του την απάντηση.
Τώρα ψηφίστε. Όμως δεν θα υπάρχει πια η δικαιολογία ότι «δεν ήξερα».
Μετά τιμής
The bond holder
olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. θΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.