Βάρβαρο το ΠΑΣΟΚ και με την βούλα...

Γυναίκες με ανήλικα παιδιά; Ε και; Να δουλέψουν μέχρι τα 65. Και χωρίς καμία άλλη παροχή. Αυτό μας έλλειπε τώρα... Ή έχουμε σοσιαλισμό ή δεν έχουμε. Πως το δεχόσαστε αυτό ρε σεις στο ΠΑΣΟΚ;

Τσαούσα; Θα γράψεις κάτι για αυτό; Θα απαιτήσεις να το πάρουν πίσω ή θα γυρίσεις και το άλλο κωλομάγουλο; Μπα... είσαι τόσο βολεμένη που δεν πρόκειται να πεις κουβέντα. Εξάλλου εσένα δεν σε πιάνουν οι ρυθμίσεις. Εσύ είσαι ΠΑΣΟΚ.. Σιγά μην δουλέψεις κιόλας!!!

ΟΥΣΤ από κει ρεμάλια της κοινωνίας. Καταστρέψατε την χώρα ρεεεε. Το πήρατε χαμπάρι ή περιμένετε να σας έρθει ο repo-man και στο σπίτι; Και αν δεν ξέρετε τι είναι ο repo-man, ρωτήστε τον Γιωργάκη. Θα δυσκολευτεί λίγο να το μεταφράσει στα Ελληνικά, αλλά μπορεί να σας το εξηγήσει μια χαρά στα Αμερικάνικα.

Η μαλακία πάει σύννεφο. Θα την πληρώσει την "πατριωτικότητα" του ΠΑΣΟΚ η ΜΑΝΑ μωρέ; Είστε τόσο μα τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ; Τι ρωτάω τώρα ε;

Και για τους βλάκες που θα πουν "μα εσύ δεν έλεγες;", ναι έλεγα ότι πρέπει να αλλάξουν τα όρια ηλικίας, αλλά όχι και να βάλουμε 15 χρόνια παραπάνω στις μητέρες.
Το δικαιότερο σύστημα θα ανέβαζε λίγο τα όρια των γυναικών και θα κατέβαζε και των ανδρών. Άλλο 50 και άλλο 58... και τελείως άλλο τα 65. Αλλά το βάρβαρο ΠΑΣΟΚ βρήκε την λύση. Όλοι στα...65 και για να πάρουν καλή σύνταξη στα... 67... 68... 69... και βλέπουμε.

Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο πρέπει να καταψηφιστεί. Πρέπει να φύγει και αυτή η κυβέρνηση των άχρηστων, ανίκανων, πουλημένων και προδοτών. Αμερικανάκια go home...

Σχόλια

  1. Ωραια και εφυγε το ΠΑΣΟΚ από τη κυβερνηση. Ποιός θα κυβερνησει το τόπο ? Μηπως οι προηγουμενοι που εφαγαν τα λεφτα των ταμειων με τα ομολογα ? Επιτελους, καλη η κριτικη αλλα αχρηστη χωρις προτασεις. Αλλά ολοι στην Ελλαδα ξερουν μονο να κρινουν η να λενε μεγαλα λογια, προτασεις και λυσεις ομως καμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φύγει ο απατεώνας!
    Άλλα λέει, άλλα εννοεί.
    Άλλα εννοεί, άλλα λέει.
    Όταν είναι να καλύψει τις βρωμιές των δικών του κάνει ότι δεν ξέρει τίποτε.
    Μόνο στο σκοτάδι ξέρει να δουλεύει ο Παπαντρέου αλλά του έχω νέα.
    Πήραμε φακούς υπερύθρων και βλέπουμε ξεκάθαρα το βρώμικο και απάνθρωπο παιγνίδι που παίζει εναντίον του Ελληνικού λαού.
    Δεν θα γυρίσουμε πίσω στο μεσαίωνα, κύριε Παπαντρέου, επειδή κορόϊδεψες το λαό με τα προεκλογικά σου γλυκόλογα.
    Έχουμε παιδιά, έχουμε φροντιστήρια, έχουμε ζωή, έχουμε υποχρεώσεις.
    Πώς θα ζήσουμε ρε ποδηλάτη, που μας έκανες τη ζωή πoδήλατο;
    Είσαι κακός και άχρηστος άνθρωπος, το μόνο που σε νοιάζει είναι η καρέκλα.
    Όχι άλλα ψέμματα, δεν τα αντέχουμε.
    Δεν σε θέλουμε.
    Να φύγεις, να πάς αλλού.
    Ζούσαμε πολύ καλύτερα χωρίς εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 1¨15,
    Βλέπεις πολύ μέγκα-τσάνελε και σου έχει διαστρεβλώσει την κρίση.
    Από κανένα δομημένο ομόλογο δεν έχει χάσει λεφτά κανένα συνταξιοδοτικό ταμείο, άσε που στα περισσότερα έγινε αντιστροφή της πώλησης από την JPMorgan το 1997.
    Τώρα που υπάρχει η μπλογκόσφαιρα ο΄που μπορείς να διασταυρώνεις τις πληροφορίες, μην ξοδεύεις το χρόνο σου και τα λεφτά σου για να σε δουλεύουν.
    Όσογια τη διαχείριση της χώρας, προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι χειρότερο από τον Παπανδρέου δεν πρόκειται να βρούμε.
    Για πολλούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμε των 4:25, πρωτον δεν περιμενω κανενα κανάλι να μου διαμορφωσει οποιαδηποτε γνωμη και ειδικα το MEGA, δευτερον τα λεφτα που χαθηκαν από τα ταμεία με τα δομημενα αλλά και με το χρηματιστηριο είναι δεδομένα και τριτον ποιον εμπιστευεσαι για την διακυβερνηση της χωρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΩΝΥΜΕ 4:21 ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΑΝΤΡΕΟΥ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.