Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

Πάρε μια σακούλα με λεφτά και πήγαινε τα στο κόμμα σου..Είναι παράνομο;;

Διαβάστε τι έγραφε η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ένα χρόνο πριν (Σάββατο, 4 Ιουλίου 2009), για δηλώσεις Πάγκαλου σχετικά με τις "χορηγίες"

"Κύριον Θόδ. Πάγκαλο, Προ ημερών είπατε επί λέξη σε τηλεοπτικό σταθμό: «Εάν του είπαν (του Τσουκάτου) ‘Πάρε μια σακούλα με λεφτά και πήγαινε στο κόμμα σου’, γιατί αυτό είναι παράνομο»; Η δήλωσή σας αυτή προκάλεσε αίσθηση και προβληματισμό στους ηγετικούς κύκλους του ΠΑΣΟΚ αλλά και στους βουλευτές του κόμματός σας. Άραγε ποια ήταν η σκοπιμότητά της;"

Προσθέτουμε εμείς ο κ. Πάγκαλος είπε και άλλα.. Τι είπε:
«Άρα εάν του είπαν, πάρε μια σακούλα με λεφτά και πήγαινε τα στο κόμμα σου, γιατί αυτό είναι παράνομο; δεν είναι παράνομο..
Στις εκλογές όλοι παίρνουν λεφτά από όλους και τα πάνε στα κόμματά τους έτσι,  και εγώ έχω φίλους οι οποίοι με οικονομική άνεση και μου λένε ξέρεις εγώ θέλω να σας ενισχύσω,  όχι τέτοια πoσά βέβαια δεν πήρα ποτέ  δεν ήμουνα ποτέ τόσο ικανός ... όχι εννοώ για το κόμμα έτσι, δώστε στο ΠΑΣΟΚ 10000,  5000 ευρω..»!!

Δείτε τώρα και απολαύστε το σχετικό VIDEO 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.