Βρε δεν θα διαγραφεί εντέλει ο Καραμανλής; Τι μας έλεγαν οι έγκριτοι τόσους μήνες;

Δημοσιεύθηκε από olympiada

Καταχειροκροτήθηκε μόλις μπήκε ο Κώστας Καραμανλής – πανζουρλισμός όταν αγκαλιάστηκε με τον Σαμαρά διαψεύδοντας έτσι τους γνωστούς σεναριογράφους.
Έκπληξη οι δυο θέσεις αντιπροέδρων που ανακοίνωσε ο Σαμαράς, οπότε διαψεύδονται και τα σενάρια για τον Δ. Αβραμόπουλο. Σημαντική λεπτομέρεια: οι αντιπρόεδροι θα ορίζονται και θα παύονται από τον πρόεδρο.
Πανζουρλισμός στην αίθουσα όταν ο Αντώνης Σαμαρά είπε «τέρμα τα πριγκιπάτα και οι βαρωνίες»
Η διαδικασία ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων των ευρωπαϊκών κομμάτων και ακολούθησε η προβολή βίντεο με την ιστορική διαδρομή της ΝΔ. Το μεγαλύτερο μέρος όμως ήταν αφιερωμένο στον νυν πρόεδρο, στην ανάδειξή του από την λαϊκή βάση του κόμματος και τις ενέργειές του για την δημιουργία της «καινούργιας ΝΔ».
Όσες βόλτες κι αν έκανε δεν εντόπισα κανένα βαρίδι, μεγάλο τουλάχιστον.
Στο συνέδριο συμμετέχουν περίπου 4.300 μέλη εκ των οποίων οι περισσότεροι εξελέγησαν από την βάση του κόμματος. Σε ποσοστό 60% συμμετέχουν για πρώτη φορά στην κορυφαία κομματική διαδικασία.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Με την ψηφοφορία των συνέδρων θα εκλεγούν περίπου 200 μέλη ενώ συμμετέχουν εξ οφίτσιο οι βουλευτές, δήμαρχοι, νομάρχες κλπ. Συνολικά η ΚΕ θα αριθμεί περί τα 450 άτομα, 100 λιγότερα από την απερχόμενη.
ΠΗΓΗ: http://www.antinews.gr/?p=51490

Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΩΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΕΡΩΤΗΣEIS : ΠΟΣΑ ΜΠΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΕΩΣ ? ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ?

    Ο ΝΔ καμμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.