Κλειστόν λόγω Ταξιδιών....

Με απόντα μέχρι την Πέμπτη τον πρωθυπουργό η κυβέρνηση καλείται να περάσει από δύο στενά στις αμέσως επόμενες μέρες, καθώς οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο προκαλούν κλυδωνισμούς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και το κυβερνητικό επιτελείο τρέχει να προλάβει για να μη βρεθεί μπροστά σε νέες διαρροές όταν θα ψηφιστούν οι νέες ασφαλιστικές ρυθμίσεις στις αρχές Ιουλίου.
Στο εξωτερικό θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη ο πρωθυπουργός και το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται υπό πίεση από τους βουλευτές που διαφωνούν Αν συμβεί αυτό δεν θα υπάρχει άλλος δρόμος από την αποπομπή των διαφωνούντων βουλευτών από την Κ.Ο. -που ήδη μετράει τρεις ανεξάρτητους- και την περαιτέρω συρρίκνωσή της θέτοντας σε δοκιμασία και τη σταθερότητα της κυβέρνησης.
Στο μεταξύ το μέγαρο Μαξίμου χθες διέψευδε κατηγορηματικά δημοσιεύματα ότι ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου (σ.σ. βρίσκεται στη Ν. Υόρκη για τη Σοσιαλιστική Διεθνή και την Τετάρτη θα είναι στην Κωνσταντινούπολη για τη διαβαλκανική διάσκεψη) απειλεί με εκλογές αν υπάρξουν διαρροές στην ψηφοφορία.


Καιρό είχε να πάει  ταξίδι ο πρωθυπουργός...
Από Τρίπολη σε Τρίπολη και από Βρυξέλλες σε Νέα Υόρκη και από εκεί στην Κωνσταντινούπολη για τη διαβαλκανική διάσκεψη.
Να μην ξεχνιόμαστε κιόλας..
Μπορεί να του λείπουν μερικά μίλια για την χρυσή κάρτα του frequent flyer..
Από την άλλη τώρα πού όλα πάνε καλά και η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, μπορούμε να πάμε και κανένα ταξιδάκι.
Το κατάστημα είναι κλειστόν λόγω Ταξιδιών...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.