Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

Ευάγγελος Βενιζέλος: "Δεν θέλω να είμαι υπουργός" !


Όπως γράφουν σήμερα τα Νέα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε χθεσινή συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους εξέφρασε την έντονη διαφωνία του για το κλίμα που διαμορφώνεται στην κοινή γνώμη αναφορικά με τις αποκαλύψεις περί του σκανδάλου της Siemens .
Με τη φράση «δεν θέλω να είμαι υπουργός», ο κ. Βενιζέλος ουσιαστικά κατήγγειλε την πρακτική των δυο μεγάλων κομμάτων, εξαιτίας της οποίας οι πολίτες έχουν απαξιώσει τον πολιτικό κόσμο: «Εάν εξακολουθήσουν να βλέπουν όσους διετέλεσαν υπουργούς ως εγκληματίες ή τους νυν υπουργούς ως υποψήφιους εγκληματίες- που είναι προσβλητικό- εγώ δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό το σύστημα. Δεν θέλω να είμαι υπουργός».
Βέβαια όπως όλοι καταλαβαίνουμε ο υπουργός λέει και καμιά μακακία ...να περνάει η ώρα , αλλά μην το λέει και συχνά γιατί ο Γιώργος δεν θέλει και πολύ να του κάνει το χατήρι!!


online-press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.