Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010

ΨΕΞΑΣΤΕ, ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ..

    Αρ. Ανακ. 60/2010

    Αθήνα, 28 Ιουνίου 2010

   
    ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

    ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ
   
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜΟΝ 60 /2010

Ανακοινώνεται από το ΓΕΕΘΑ ότι ολοκληρώθηκε η Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) που είχε διαταχθεί για τον εντοπισμό ευθυνών και τον καταλογισμό τους στους υπευθύνους για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών τη νύκτα 18/19 Ιουν 2010.

Λαμβάνοντας υπόψη το πόρισμα, επιβλήθηκαν πειθαρχικές ποινές στο εμπλεκόμενο στρατιωτικό προσωπικό και ταυτόχρονα ο φάκελος της ΕΔΕ έχει αποσταλεί στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου για ποινική αξιολόγηση. Επιπλέον, ο άμεσα εμπλεκόμενος μετατέθηκε σε μονάδα της παραμεθορίου.


Σχόλιο:
Κρίμα θα μπει στα έξοδα η παρτενέρ του εμπλεκόμενου, ταξιδεύοντας στην παραμεθόριο... 

3 σχόλια:

 1. Πω, πω έξοδα για τον μπαμπά του ....
  Ο μπαμπας Ζαγοριτης δεν θα μας τιμησει με καμια δηλωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να χαιρονται στη ΝΔ τη νυφουλα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Julia uber alles, τωρα και στη Λημνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.