Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

Μαλβίνα: Νομίζουν ότι το ΑΒΕΡΩΦ είναι ένα κρουαζερόπλοιο που το καβάλανε διάφορες λούγκρες να πάνε στη Μύκονο..

Ακούστε τα σχόλια της αείμνηστης και ανεπανάληπτης Μαλβίνας  για την "εμφάνιση" του θωρηκτού Αβέρωφ στον Πρωινό Καφέ τον  Νοε.1996.
Κατά σύμπτωση και τότε κυβέρνηση ήταν και πάλι το ΠΑΣΟΚ..
Σύμφωνα με την Μαλβίνα και τότε είχαν πει ότι το δώσανε στον "πρωινό καφέ" λέει για άλλο λόγο, απ αυτό που το δώσανε, έτσι για να αγλαισθεί.. και όταν είδανε τα ξέκωλα κάτω απ τα κανόνια, δοκιμάσανε την έκπληξη, δεν το περιμένανε !!!

Πάντως το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι εκτιμά πολύ το  ιστορικό θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ, για να το προωθεί και να το προ(σ)βάλλει τόσο πολύ μέσω της "Show Bizz" ...2 σχόλια:

  1. Α ρε Μαλβίνα πως τα λες,μοναδικό μας κορίτσι!Σ΄αγαπάμε και τώρα και πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερωτηση ποός επανέφερε τον captain του Αβερωφ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.