Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Θα αυξηθεί η ζήτηση για τρόφιμα, ιδιαίτερα για τρόφιμα υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε και απολαύστε απόσπασμα της  συνέντευξης του πρωθυπουργού στην αυστριακή εφημερίδα «Der Standard»

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είναι ρεαλιστικό να προσπαθήσει να βγει κανείς από την κρίση μέσω αγροτικών προϊόντων;

ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Τα επόμενα 5-10 χρόνια η γεωργία θα αποκτήσει μεγαλύτερη σπουδαιότητα. Θα αυξηθεί η ζήτηση για τρόφιμα, ιδιαίτερα για τρόφιμα υψηλής ποιότητας. Στον τουρισμό και την γεωργία μπορεί η Ελλάδα να παίξει έναν σημαντικό ρόλο. Όπως και στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Έχουμε την μεγαλύτερη δυναμικότητα στην αιολική ενέργεια την οποία δεν εκμεταλλευόμαστε. Διαθέτουμε επίσης μεγάλο αριθμό άριστα εκπαιδευμένου εργατικού δυναμικού. Το οποίο επίσης δεν εκμεταλλευόμαστε. Ατυχώς, οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν ανεκμετάλλευτες αυτές τις δυνατότητες και δεν επένδυσαν αρκετά σ’ αυτές. Αυτό προκάλεσε πολλά χρέη χωρίς την δημιουργία μίας ανταγωνιστικής οικονομίας. 

Σχόλιο:
Σε 5-10 χρόνια, ποιος ζει ποιος "πεθαίνει".. 
Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.....
Τι μας λες τώρα κ. Πρωθυπουργέ ότι, θες να μείνεις στην εξουσία για 5-10 χρόνια ή ότι οι βαθυστόχαστες πολιτικές της κυβέρνησης θα αποδώσουν σε 10 χρόνια;;
Πάντως άλλο 5 και άλλο 10, το 10 είναι διπλάσιο του 5.
Αμ το άλλο " Θα αυξηθεί η ζήτηση για τρόφιμα, ιδιαίτερα για τρόφιμα υψηλής ποιότητας."
Αυτό είναι είναι ίσως το μόνο σωστό και αληθές, γιατί με την ακρίβεια, τις περικοπές των μισθών και συντάξεων, το μόνο που θα μας μείνει θα είναι το φαγητό.
Θα αυξηθεί η ζήτηση σε τρόφιμα όπως η μπομπότα, το χαρουπάλευρο, τα αγγούρια τα καλυβιώτικα και τα φασόλια τα μαυρομάτικα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.