Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε, όχι η Ελλάδα των λεχριτών και των μίζερων “επιτυχημένων”.

http://starlions.files.wordpress.com/2009/06/marathon20battle1.jpg?w=734&h=285
Αυτή την αποστροφή του λόγου στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο συνέδριο, την παραθέτουμε και την κρατάμε ως παρακαταθήκη.
Αυτή ακριβώς είναι η πορεία και τα πρότυπα που πρέπει να κυριαρχήσουν στην Ελλάδα για να βγει με τις λιγότερες απώλειες από τη λαίλαπα του ΔΝΤ, τους Γούσηδες και την άθλια ελιτ των αδηφάγων “ελληναράδων” που εκποίησαν το Έθνος κυριαρχώντας στο κράτος.
Αυτές οι προτάσεις που ακολουθούν είναι μονόδρομος. Έτσι απλά, ξεκάθαρα, χωρίς περικοκλάδες και “λογιστικούς όρους”. Τα τεχνοκρατικά ψεύδη που χρησιμοποίησαν οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ τεμπελχανάδες, οι ανήθικοι ημιμαθείς, τα αχόρταγα λαμόγια που κυριαρχούν σήμερα σε κάθε τομέα κρατικής λειτουργίας.
Μα κυρίως, αυτό είναι το Φως που θα επαναφέρει τα άξια μυαλά, τους πραγματικούς τεχνοκράτες, τους διωγμένους και αηδιασμένους επιστήμονες που θέλουν και ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πως να προσφέρουν στην Ελλάδα.
Θέλουμε την Ελλάδα του Μαραθώνα, του ηρωϊσμού, της ανιδιοτελούς προσφοράς στο σύνολο, την κοινωνία, το Γένος.
ΔΕΝ θέλουμε την Ελλάδα του Σημίτη, του Λαλιώτη, του Παπακωνσταντίνου, του Κωστόπουλου, του Νικολάκη Παπανδρέου.
ΔΕΝ θέλουμε την Ελλάδα της γυφτιάς, της κουτοπονηριάς, του κοινωνικού αυτισμού, της κάστας.
Αυτό ας το ακούσουν καλά και τα απόβλητα – μαυρογιαλούροι της ΝΔ. Ας βάλουν καλά στο μυαλό τους αυτές τις προτάσεις που ακολουθούν. Εάν θέλουν να τις ακολουθήσουν, έχει καλώς. Αλλιώς ας πάρουν από τώρα θέσεις στα νέα μορφώματα του πολιτικού γίγνεσθαι, που έχουν άφθονο χώρο για κοινωνικά κατακάθια. Εάν μείνουν, θα δοκιμάσουν διπλα τη γεύση του Ελληνικού Μένους.
Ακούστε: Πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια, ακριβώς σε λίγους μήνες, μια πόλη ελεύθερη, η Αθήνα, στηρίχθηκε στις δικές της δυνάμεις, στηρίχθηκε στους δικούς της ανθρώπους,
Και μόνη της νίκησε μιαν Αυτοκρατορία
στη μάχη του Μαραθώνα!
Από τη νίκη εκείνη έγινε μια έκρηξη Πολιτισμού, που σημάδεψε την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο Ολόκληρο.
Σημάδεψε την Παγκόσμια Ιστορία.
Γιατί η Ελλάδα, που την έχουμε στο Νου και στην Καρδιά μας, μπορεί να είναι μικρή σε έκταση χώρου, αλλά είναι ατέλειωτη σε έκταση χρόνου.
Αυτά, λοιπόν, είναι τα μεγάλα που μας εμπνέουν!
Το ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι εδώ για πολύ.
Εμάς όμως μας απασχολεί η άλλη Ελλάδα.
Η Ελλάδα των ιδανικών.
Η Ελλάδα της Ελπίδας!
Από olympiada

Σχόλια

  1. Έρχεται νέο Γουδί κύριε Παπανδρέου.
    Τα ψέμματα μπορώ να τα καταπιώ, γιατί έτσι και αλλιώς το πασόκ έχει παράδοση στο παραμύθι.
    Την απόλυτη εξαθλίωση όμως δεν θα την καταπιώ.
    Είναι αδιανόητο να μην έχω λεφτά ούτε βενζίνη να βάλω και να μετράω τα φραγκοδίφραγκα για να ψωνίσω στο σουπερμάρκετ και να πλήρώσω του λογαριασμιούς, εργαζόμενος 60 ώρες τη βδομάδα μέσα στην ανασφάλεια του ιδιωτικού τομέα.
    Το μνημόνιο της αποικιοκρατίας που υπέγραψες μαζί με τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΤΑΦΟΣ.
    Να μην αμφιβάλλεις, η εκδίκησή μας θα είναι αμείλικτη.
    Τσουβάλια οι πέτρες στο μπαλκόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχισαμε παλι με τα ιδανικα ..... Ωρα ειναι να ξανακουσουμε και κηρυγματα περι Σεμνοτητας και Ταπεινοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΩΝ 9:54.
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΟΔΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΌ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ . ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.