Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Το 85% στην Ελλάδα πιστεύει ότι έχει αυξηθεί η φτώχεια

Οι Έλληνες οι Βούλγαροι και οι Γάλλοι αισθάνονται σε μεγαλύτερο ποσοστό ότι, η φτώχεια έχει αυξηθεί τον τελευταίο χρόνο στις χώρες τους.
Αυτό έδειξε μελέτη του Ευρωβαρόμετρου για τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.
Το 85% των ερωτηθέντων σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Γαλλία αισθάνονται φτωχότεροι, έναντι του 77% των Ρουμάνων και του 75% των Ιταλών.

Πολλοί Ευρωπαίοι πιστεύουν ότι θα χάσουν την δουλειά τους σε 1 χρόνο και περιμένουν μικρότερες συντάξεις και μεγαλύτερα όρια συνταξιοδότησης.
Επίσης 3 στους 10 Ευρωπαίους, ανέφεραν δυσκολίες στο να πληρώσουν τα έξοδα ιατρικής περίθαλψης και φροντίδας των παιδιών τους.

Νovinite

1 σχόλιο:


  1. Ακούστε Ελληνικό Ραδιόφωνο και δείτε Ελληνική τηλεόραση, εντελώς δωρεάν από τη διεύθυνσή www.EMAX.GR !

    Όλοι οι ελληνικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, και τα κυριότερα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.