Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

Ενέργειες μέσω διαδικτύου για το "8ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ"

«Η ΟΝΝΕΔ ανοίγει τις διαδικασίες του Συνεδρίου της, δίνοντας «ηλεκτρονικό» βήμα σε κάθε Οννεδίτισσα και κάθε Οννεδίτη. Επιθυμούμε να πραγματοποιηθεί μέσα στο synedrio.onned.gr ένα παράλληλο Συνέδριο, όπου κάθε νέος θα μπορεί να καταθέσει τις δικές του ιδέες, τις δικές του απόψεις και τους δικούς του προβληματισμούς για την πορεία ανασυγκρότησης της ΟΝΝΕΔ, αλλά και για τα γενικότερα ζητήματα της κοινωνίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.