Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

Το Σάββατο 5/6/2010 τελικά ο 2ος γύρος εκλογών ΝΟΔΕ

Τελικά οι επαναληπτικές εκλογές (2ος γύρος) των εσωκομματικών εκλογών της ΝΟΔΕ, θα γίνουν το Σάββατο 5 Ιουν.2010 και ΟΧΙ αύριο όπως είχε προγραμματισθεί.
Ο κυριότερος λόγος της αναβολής έχει να κάνει με τη δυσκολία ορισμού εφορευτικών επιτροπών,  λόγω του ότι αύριο είναι εργάσιμη ημέρα.
Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές θα γίνουν στα ίδια κέντρα και από 9 το πρωί ως 7 το απόγευμα του Σαββάτου 5 Ιουν.2010
Ας δούμε όμως που έχουμε 2ο γύρο.

Άν δεν είχατε ψηφίσει δείτε εδώ που ψηφίζετε.


Μάθε που ψηφίζεις Υποψήφιοι Πρόεδροι ΝΟΔΕΕγκύκλιοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.