Γ. Παπανδρέου: Αν γίνονταν τώρα εκλογές θα εξασφαλίζαμε το 45% των ψήφων..


Οι δημοσκοπήσεις σήμερα, δείχνουν ότι αν γίνονταν τώρα εκλογές θα εξασφαλίζαμε το 45% των ψήφων (καλύτερα από τις προηγούμενες εκλογές). 
Το 55% των Ελλήνων υποστηρίζουν το πρόγραμμα.
Έχουμε μια ισχυρή και σίγουρη πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο.
Έχουμε πάρει στα σοβαρά την εντολή για αλλαγή.
Και δεν έχω καμιά πρόθεση να υποχωρήσω ή να αποχωρήσω.
Σχόλιο:
Πολύ μεγάλη αισιοδοξία σας διακατέχει κ. Πρωθυπουργέ, σχετικά με την πρόθεση ψήφου και το ποσοστό που αναφέρατε.
To 45 % μήπως παραείναι μεγάλο;
Όπως είπατε και μόνος σας καλύτερα και από τις εκλογές του Οκτ.09 !!
Από που εκπηγάζει αυτό το αποτέλεσμα, έχετε κάποια πληροφορία, κάνατε κάποια δημοσκόπηση πρόσφατα;
Γιατί άλλα μας λένε τα "παπαγαλάκια" και φήμες, για κάποια δημοσκόπηση που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα.
Αλλά εκεί είναι το πρόβλημα μας;
Για ποια αλλαγή μας μιλάτε άραγε;
Σε ποιους από τους τομείς του προεκλογικού σας προγράμματος, αναφέρεστε συγκεκριμένα;
Εκτός βέβαια και αν ως μεγάλη αλλαγή θεωρηθεί η προσφυγή μας στην τρόικα και οι επιτυχημένες και Εθνικά επωφελείς συμβάσεις δανεισμού που υπογράψαμε

Σχόλια

  1. Είχα διαβάσει για ένα γκάλοπ που η ερώτηση ήταν: Τι διαλέγετε να σωθεί η Ελλάδα μέσα από την προσφυγή στο ΔΝΤ ή να καταστραφεί μην προσφεύγοντας στο ΔΝΤ; Τι να απαντήσει ο φτωχός πολίτης ότι διαλέγει να καταστραφεί η Ελλάδα. Υποστήριξαν λοιπόν το 55% ότι θέλουν να σωθεί η Ελλάδα μέσω ΔΝΤ. Ακόμα όμως και σε αυτό το κατάπτυστο στημμένο γκάλοπ με την γελοία αυτή ερώτηση το 45% διάλεξε όχι στο ΔΝΤ δηλαδή την καταστροφή τως Χώρας αλλά να μην προσφύγει στο ΔΝΤ. Τους έχουνε πάρει χαμπάρι όλοι τους πληρωμένους που υποτίθεται ότι κάνουν γκάλοπ και δεν τους δίνουν ούτε την προφανή απάντηση που περιμένουν. Σε αυτά τα γκάλοπ στηρίζει ο Γιωργάκης την υπεροχή του. Πέτρες του χρειάζονται και γιαούρτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.