Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Δυο (2) Ελληνικές τράπεζες ψάχνουν αγοραστή στην Τουρκία ;;

Ο Τούρκος τραπεζίτης Erol User της τράπεζας επενδύσεων USER Corp δήλωσε χθες στο Reuters, ότι 2 Ελληνικές τράπεζες ψάχνουν για αγοραστή στην Τουρκία.
Ο Erol User ανέφερε ότι "Ο όμιλος του έχει δεχθεί εντολή από μια μικρή και μια μεσαίου μεγέθους τράπεζα, να εξερευνήσει το ενδιαφέρον πιθανών αγοραστών"
Το πρόγραμμα είναι σε αρχικό στάδιο αλλά κινείται γρήγορα.

Ο User δεν κατονόμασε τις τράπεζες αλλά είπε ότι, η μια τράπεζα έχει ένα μικρό δίκτυο 20-23 καταστημάτων, ενώ η άλλη είναι μεσαίου μεγέθους με 300 καταστήματα. 

Τέλος ανέφερε ότι η μια εκ των δυο τραπεζών λειτουργεί και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.