Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΦΩΚΙΔΑΣ 13 Ιούνιος 2010

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φωκίδας και Αντιπροσώπων για το 8ο Τακτικό Συνέδριο των Νέων στον νομό μας. Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Βαρκούτας Ιωάννης και σύνεδροι οι: Καραπατούχας Γεώργιος και Σωτηρόπουλος Γεώργιος μαζί με τον πρόεδρο Ν.Ε.
Την Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί το 8ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στον Νομό Φωκίδας και συγκεκριμμένα στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ στην Άμφισσα. Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς στις 19.30 την Παρασκευή.
Σαν Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φωκίδας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Πρόεδρο του κόμματος, όσο και τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο όπου μας τίμησαν με την επιλογή τους για την διεξαγωγή του Συνεδρίου στον τόπο μας.
Θέλοντας να απευθυνθούμε στους νέους του Νομού μας, τους καλούμε να συμμετάσχουν σ' αυτήν τη γιορτή της Ν.Δ. & της ΟΝΝΕΔ.ενδυναμώνοντας την αναγέννηση της Οργάνωσης στον νομό μας ύστερα από μια μακρά χρονική περίοδο απουσίας-ανυπαρξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.