Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Tagespiegel :«Η Ελλάδα χαίρεται για την "Τουρκική εισβολή"»

Το μέλλον του ευρώ, η αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης από τις Βρυξέλλες αλλά και η επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα σχολιάζονται σήμερα από τον γερμανικό τύπο. 

  Στην επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν αναφέρεται η Tagespiegel του Βερολίνου και επιγράφει το άρθρο της «Η Ελλάδα χαίρεται για την 'τουρκική εισβολή'» και σημειώνει: «Ιδίως τώρα στη μεγάλη κρίση οι δυο ‘εχθροί΄ ήρθαν πιο κοντά. 
Ο σαρκασμός, η ειρωνεία και η υπεροψία, με την οποία ορισμένα γερμανικά μίνια αντιμετωπίζουν την Ελλάδα, δεν υπάρχει στις τουρκικές εφημερίδες. Τα σχόλιά τους είναι πολύ περισσότερο γεμάτα κατανόηση και ενδιαφέρον. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η Τουρκία πέρασε η ίδια μια μεγάλη οικονομική δοκιμασία το 2001. Εννιά χρόνια όμως αργότερα η χώρα είναι πιο εύρωστη παρά ποτέ οικονομικά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.