Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Tα μολύβια κατεβάζουν οι βαθμολογητές γιατί φοβούνται ότι δεν θα πληρωθούν !


Την αποχή των βαθμολογητών από τα καθήκοντά τους την Παρασκευή 28 Μαΐου (μετά τη λήξη της εξέτασης των φυσικώς αδυνάτων μαθητών), αποφάσισε χθες η ΟΛΜΕ επειδή η πολιτική ηγεσία του υπ. Παιδείας δεν έχει προωθήσει ακόμη την απόφαση για πληρωμή των καθηγητών που απασχολούνται με οποιαδήποτε ιδιότητα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ θεωρεί ότι οι αμοιβές των εμπλεκομένων εκπαιδευτικών στις πανελλαδικές είναι επισφαλείς. Αυτό σημαίνει ότι, είτε δε θα καταβληθεί καμία αμοιβή στους καθηγητές , είτε θα πληρωθούν με τη διαδικασία των εντελλομένων, δηλαδή μετά την πάροδο αρκετών μηνών.
Η ΟΛΜΕ υπενθυμίζει στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, ότι «πολλοί συνάδελφοι για λόγους διαφάνειας των εξετάσεων έχουν μετακινηθεί σε άλλα νησιά από αυτά που υπηρετούν, ή μετακινούνται καθημερινά σε απομακρυσμένα σχολεία της ηπειρωτικής χώρας».
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ επιφυλάσσεται για την οργάνωση ανάλογων δράσεων και την επόμενη εβδομάδα, αν δεν υπογραφεί η σχετική κοινή Υπουργική Απόφαση.
(esos.gr)


online-press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.