Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

Δημοσκόπηση Stern: «Οι Γερμανοί αγαπάνε τους Έλληνες... αν δεν τους βάζουν χέρι στα λεφτά»

Με αυτόν τον τίτλο τιτλοφορεί το Stern την τελευταία δημοσκόπηση για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα. Ο τίτλος βέβαια δεν είναι και τόσο ακριβής μιας και η πλειοψηφία των Γερμανών πιστεύει ότι «ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ»

Η δημοσκόπηση έγινε μεταξύ 1024 ατόμων στις 5 και 6 Μαίου και τα αποτελέσματα είναι:
ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Συμφωνώ 52%
Διαφωνώ 43%
ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Πολύ συμπαθητικούς 14%
Συμπαθητικούς 62%
ΕΙΝΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ
Ναι 57%
(Από αυτούς το 44% λέει ότι μάλλον θα την αποφύγει για φέτος λόγω της αβέβαιης κατάστασης)
Να σημειωθεί ότι σε ίδια δημοσκόπηση το Μάρτιο για το Stern, το 68% των Γερμανών είχε δηλώσει αντίθετο και μόνο το 28% είχε δηλώσει πως συμφωνεί να δωθούν χρήματα στην Ελλάδα προκειμένου να βοηθηθεί
ΥΓ. Έχω ξαναγράψει: Όποιος ζορίζεται... ας τη διαβάσει ανάποδα... δηλ. συμφωνείτε να βοηθήσει η Ελλάδα με πολλά λεφτά τη Γερμανία που κινδυνεύει να χρεοκοπήσει.... να δούμε σε τι αποτελέσματα θα καταλήξει
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.