Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

Ωραία πράγματα. Θα βοηθήσει και η Siemens !!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες των Financial Times Deutschland online, στη γερμανική βοήθεια προς την Ελλάδα θέλουν να συμμετάσχουν η Deutsche Bank και οι ασφαλιστικοί όμιλοι Allianz και Münchener Rück με 500, 300 και 200 εκ. € αντίστοιχα.

Τη σχετική πρωτοβουλία έχει αναλάβει ο πρόεδρος της Deutsche Bank, Γίοζεφ Άκερμαν, ύστερα από παράκληση του υπουργού Οικονομικών  Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ακόμη, έχει βολιδοσκοπηθεί και ο όμιλος Siemens, ενώ συζητείται επί πλέον και η αγορά ελληνικών ομολόγων.   

dw-world

Βέβαια, λίγα έχει πάρει η Siemens και δεν της φτάνουν....
Τώρα θα μας βοηθήσει κιόλας, με το αζημείωτο βέβαια, με δάνεια και ομόλογα.
Μια χαρά θα μας "αγοράσουν" οι Γερμανοί !!!
Μάθαμε ότι μαμιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.