Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

MEGA Προπαγάνδα- Η Τρέμη λογοκρίνει τον Ιγνατίου!!!

Ο Μ. Ιγνατίου στο δελτίο του MEGA (14.05.2010) λέει ότι ο Στρος-Καν (ο διευθυντής του ΔΝΤ) του είπε και επέμενε ότι το πρόγραμμα λιτότητας το έκανε η Κυβέρνηση ΓΑΠ,
που κάλεσε το ΔΝΤ στην Ελλάδα!! Η Τρέμη προσπαθεί να κουκουλώσει την αλήθεια που "ξέφυγε" και καταλήγει να τον κόψει άρον άρον!!!ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

1 σχόλιο:

  1. Προφανώς ρε παιδιά και προσφύγαμε εμείς στο ΔΝΤ. Λέτε να ήρθαν αυτοί από μόνη τους να εισβάλουν στη χώρα; Τώρα αν το θέμα είναι αν επέβαλαν οι Ευρωπαίοι εταίροι την συμμετοχή του ΔΝΤ νομίζω ότι το έχει πει η ίδια η Μέρκελ. Στο κάτω κάτω η όροι δανεισμού του ΔΝΤ είναι κατά πολύ ευνοϊκότεροι από της ΕΕ και ΕΚΤ. Όπως επίσης το ΔΝΤ δεν ήρθε να μας πουλήσει τανκς και υποβρύχια, ως αντάλλαγμα στα δάνεια που μας δίνει.

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εξακολουθεί να υφίσταται το ερώτημα αν οι αποφάσεις τις ελληνικής κυβέρνησης ήταν συνειδητές ή όχι.

    Το ζήτημα είναι αν όντως υπήρχε εναλλακτική λύση και αν εσκεμμένα δεν ακολουθήθηκε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.