MAX KEIZER: "Επικοινώνησα ανεπίσημα με την Κυβέρνηση Παπανδρέου"


Η Ελένη Σκόπη πήρε συνέντευξη από τον οικονομικό αναλυτή Μαξ Κάιζερ, ο οποίος διευκρινίζει πώς ακριβώς παίζουν οι καιροσκόποι της Γουόλ Στρητ και πώς χρησιμοποίησαν την Ελλλάδα για γρήγορο και εύκολο κέρδος, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις σε έναν ολόκληρο λαό.
Ο Μαχ Κάιζερ, διατείνεται ότι επικοινώνησε ανεπίσημα με την Κυβέρνηση και συνεργάζεται μαζί της !!!
Λέει ότι ύστερα από τις επαφές του, "έφυγε η στάχτη από τα μάτια του Παπανδρέου", ο οποίος άρχισε τώρα να καταλαβαίνει τι γίνεται !!!!
Δείτε τι λέει ο Max Keizer για την Goldman Sachs και για το ποιοι πρέπει να πάνε φυλακή...


Σχόλια

  1. Ναι, σιγά μην κατάλαβε ο γιωργάκης. Προπαγάνδα του κάιζερ χχααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάτι βρωμάει άσχημα. Λες να ετοιμάζουν τη δαιμονοποίηση του καπιταλισμού για να ετοιμάσουν τη σωτήρια νέα τάξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.