Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

Τέσσερις ύποπτοι για το χτύπημα στη Marfin

 


Μέχρι στιγμής περίπου 70 καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων και αναλύσεις από 40 βίντεο καμερών, περιλαμβάνει ο φάκελος που έχει σχηματίσει η Κρατική Ασφάλεια για το φονικό χτύπημα στην τράπεζα Marfin, στις 5 Μαίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα».
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έχουν «αναγνωρίσει» τέσσερις εκ των δραστών των επεισοδίων, ηλικίας 20-25 ετών, με βάση βίντεο και μαρτυρίες από προγενέστερες επιθέσεις, κυρίως στο βιβλιοπωλείο Ιανός.
Σύμφωνα με την αστυνομία, σχεδόν όλοι εξ αυτών έχουν προσαχθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε άλλα επεισόδια.

Δεν μπορούν όμως να τεκμηριώσουν με άλλον τρόπο την εμπλοκή τους στην εμπρηστική επίθεση που έγινε στη Marfin, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τριών τραπεζικών υπαλλήλων.
Οι ύποπτοι φέρονται να συνδέονται με συγκεκριμένο στέκι στα Εξάρχεια, γι αυτό και εξετάζεται η περίπτωση αν ασκηθούν διώξεις για ηθική αυτουργία στις εμπρηστικές ενέργειες.
http://www.i-live.gr/news-four-suspects-marfin-hit/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.