Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

Kατόπιν εορτής, η οργή του κ. Σημίτη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Καλοδεχούμενη μεν, αλλά κατόπιν εορτής, η οργή του κ. Σημίτη για τα όσα έπραξαν οι συνεργάτες του κύριοι Τσουκάτος και Μαντέλης.
Εκείνο, όμως, που δεν απάντησε ο πρώην Πρωθυπουργός είναι πως εξηγείται το γεγονός ότι τέτοιου είδους αποκρουστικά φαινόμενα εκκολάφθηκαν στο στενό περίγυρο των ηγεσιών του ΠΑΣΟΚ από άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης τους.
Είναι ή δεν είναι τα φαινόμενα αυτά απολύτως αντιπροσωπευτικά αυτού το οποίο ο λαός μας ονόμασε “βαθύ σύστημα ΠΑΣΟΚ”;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.