Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

H ατζέντα της 13/5/2010

Ομιλία Αλέκας Παπαρήγα στη Φιλοσοφική Σχολή (12:00:00)
Συνέντευξη Τύπου για την 33η Γιορτή Βιβλίου (12:00:00 )
Παρουσίαση του βιβλίου "Βύρων Θεοδωρόπουλος - Ο διπλωμάτης και ο δάσκαλος - Κείμενα στα χνάρια της σκέψης του" - Θα μιλήσουν οι: Αννα Διαμαντοπούλου, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Χρήστος Ροζάκης, Λουκάς Τσούκαλης (12:00:00 )
Ο Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΑΕΙ, Μιχάλης Νικηφόρος, και o Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΤΕΙ, Αλέξανδρος Θεοδωράκος, θα στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος, συνέντευξη Τύπου, με θέμα τις φοιτητικές εκλογές (13:00:00 )
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τους μαθητές- μέλη της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής 2009 (χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο) και της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής Νέων 2009 (χάλκινο Βαλκανικό μετάλλιο) (13:00:00)
Συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ (14:00:00 ) προκειμένου οι βουλευτές-μέλη του Κ.Τ.Ε. να ενημερωθούν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, για τα εξής θέματα:
α) Επίσημη επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν
β) Εξελίξεις στο Κυπριακό
Ο Π/Θ Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφτεί την Λαμία όπου θα συμμετάσχει στην συνεδρίαση της ΟΚΕ Φθιώτιδας (στην Περιφέρεια) και θα επισκεφτεί το χώρο της 44ης Πανελλήνιας έκθεσης Λαμίας (19:15)
Επίσκεψη Αλ. Αλαβάνου στην Πάτρα - Συνέντευξη Τύπου (5 μ.μ.) - Ομιλία (8 μ.μ.)
Κοινοβουλευτικό έργο

09:30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις
10:30 (ολομέλεια) Συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Επιτάχυνση της ανάπτυξης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και άλλες διατάξεις σε θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής". (1/3)
10:00 (223) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ "SIEMENS": Εξέταση μαρτύρων.
12:00 (Γερουσίας) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ: Ενημέρωση από τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο, για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.
Θεσσαλονίκη
9ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο (09:00:00 Hyatt Regency)
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει πολιτική εκδήλωση, στην πλατεία Αγ. Σοφίας. Στην Πολιτική Εκδήλωση θα μιλήσουν: Αλέξης Τσίπρας, Πρόεδρος Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, Χριστίνα Ζιάκκα, Μέλος Επ. Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Μέλος Συντονιστικού Θεσ/νίκης ΣΥΡΙΖΑ (19:30:00)
1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας "Thessaloniki Future City"- κεντρική εκδήλωση (18:30:00)
Συνέντευξη Τύπου- ΑΠΘ και νανοτεχνολογία (19:00:00 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.