Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

Ξυπνάτε ρε!!! Η Ελληνική οικονομία θυσιάστηκε από την Goldman Sachs


Max Keiser Η Ελληνική οικονομία θυσιάστηκε θα πεθάνει...

Η Κυβέρνηση Τσολάκογλου τι λέει για όλα αυτά...
citypress-gr

1 σχόλιο:

  1. Βουλή δεν χρειάζεται πιά. Τί να νομοθετήσει και τι να αποφασίσει;
    Τώρα αποφασίζει το ΔΝΤ. Αν υπάρχει και ίχνος τσίπας και αξιοπρέπειας στους εθνικούς μας ταγούς , πρέπει να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους ομαδικά.Το ίδιο και η κυβέρνηση που έχει ήδη ομολογήσει οτι δεν κυβερνά πιά. Αρα δεν χρειάζεται. Πληρωμένα ανδρείκελα δεν χρειάζεται να πληρώνει πιά ο λαός. Να υποβάλλει κιαυτή την παραίτησή της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος μπορεί να ζητήσει από το ΔΝΤ να ορίσει νέα κυβέρνηση πoυ θα αναλάβει και την ευθύνη των συνεπειών των μέτρων που μας αναγκάζουν να πάρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.