Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Η "κρυφή ατζέντα" στο μεγαλείο της..

Είχαμε γράψει στο άρθρο μας Αν θα γίνει, θα το μάθετε......  για το αν θα γίνει συζήτηση, κατά την επίσκεψη Ερντογάν, σχετικά με το ενδεχόμενο συνεκμετάλλευσης πετρελαϊκών κοιτασμάτων.
Η ερώτηση που είχε τεθεί προχθες, τέθηκε και πάλι χθες από τους πολιτικούς συντάκτες, στην ημερήσια ενημέρωση, στον κ. Πεταλωτή.
Ο κ Πεταλωτής είχε δηλώσει: Οι συζητήσεις θα δημοσιοποιηθούν. Θα δημοσιοποιηθεί το πλαίσιο καθώς και οι υπογραφές συμφωνιών που θα γίνουν.
Δείτε στην εικόνα τι δήλωσε χθες στην ίδια ερώτηση  


ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Θα επαναλάβω ότι δεν μπορώ να προκαταλάβω καμία συζήτηση και απόφαση. Όποιες αποφάσεις ληφθούν, θα ανακοινωθούν και θα εξειδικευθούν στη μεθαυριανή συνέντευξη Τύπου. 

Είδαμε και πάλι μια ασαφή απάντηση σε μια σαφή ερώτηση.

Αν δεν ξέρει ο κ. Πεταλωτής το αν θα συζητηθεί το θέμα, μιλάμε για μυστική ατζέντα.

Αν δεν πρόκειται να συζητηθεί, έχει καλώς, να είστε σίγουροι ότι θα απαντούσε άμεσα και αρνητικά....

Άρα τι απομένει..;;

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Κατά την άποψη μας  δυστυχώς το εν λόγω θέμα όπως και πολλά άλλα (εκτός ατζέντας) θα συζητηθεί...

Πάντως ΘΑ μας ενημερώσουν μεθαύριο !!!

Η κρυφή ατζέντα και η μυστική διπλωματία στο μεγαλείο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.