Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

Αλλιώς είναι μια κυρία και αλλιώς ένας κύριος υπουργός;

Διαβάστε απόσπασμα της χθεσινής συνέντευξης τύπου του κυβερνητικού εκπροσώπου

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: Νωρίτερα οι υπάλληλοι στο υπουργείο Παιδείας, ας πούμε, επί γαλάζιας διακυβέρνησης, δεν χρειάζονταν μηχανισμούς σκίασης, δούλευαν. Τώρα, γιατί να πάει η κ. Διαμαντοπούλου και να κάνει αυτό; Μήπως πρέπει να βασιζόμαστε στο γούστο μιας κυρίας, γιατί αλλιώς είναι μια κυρία και αλλιώς ένας κύριος υπουργός;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Ειδικά για το υπουργείο Παιδείας, δεν γνωρίζω αν έχετε πάει, καλό θα είναι να πάτε στο υπουργικό γραφείο που έγινε επί Νέας Δημοκρατίας και επιπλώθηκε επί Νέας Δημοκρατίας και να δείτε τη χλιδή που υπάρχει στο συγκεκριμένο υπουργικό γραφείο: Στο πόσα σαλόνια υπάρχουν εκεί, στο πόσα χαλιά υπάρχουν και αν αυτό προσιδιάζει με γραφείο ευρωπαίου υπουργού. Αυτά εμείς τα εντοπίζουμε, όμως είναι διαφορετικό αυτό, δηλαδή η σπατάλη που γινόταν επί Νέας Δημοκρατίας και διαφορετικές οι ανάγκες σκίασης ενός κτηρίου όπου εργάζονται υπάλληλοι και θα πρέπει να εργάζονται σε ανθρώπινες συνθήκες. Είναι τελείως διαφορετικό και φυσικά δεν έχει σχέση με το γούστο του κάθε υπουργού. 

Σχόλιο:
Άλλο το ένα άλλο το άλλο..
Έτσι μας είπε χθες ο κ. Πεταλωτής.
Οι γαλάζιες κουρτίνες των 28 χιλ. ήταν σκάνδαλο, ενώ οι κουρτίνες των 200 χιλ. ευρώ, είναι αλλιώς, είναι ΠΡΑΣΙΝΕΣ...
Καλά τα είπε ο κ. Μακρυγιάννης "γιατί αλλιώς είναι μια κυρία και αλλιώς ένας κύριος υπουργός;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.